А1 Македонија

Пиши што направи? Дали го среди проблемот
Уште чекаме :)))
Автоматски споено мислење:

Имам прашање во врска со ова: Услугата A1 Xplore TV M вклучува пристап до мобилна и веб апликација првиот месец бесплатно, а потоа за 299 ден./месечно.
Дали ако се активира услугава веднаш зема 300 ден или како што пишува првиот месец бесплатно а наплата од вториот...Немам верба во А1 затоа и прашав

Одговор од а1 во врска со битрејтот на експлорер тв-то: Што се однесува до битрејтите се користат неколку и се зависи од брзината на интернетот којшто го користите

Последно уредено:
Уште чекаме :)))

Имам прашање во врска со ова: Услугата A1 Xplore TV M вклучува пристап до мобилна и веб апликација првиот месец бесплатно, а потоа за 299 ден./месечно.
Дали ако се активира услугава веднаш зема 300 ден или како што пишува првиот месец бесплатно а наплата од вториот...Немам верба во А1 затоа и прашав

Одговор од а1 во врска со битрејтот на експлорер тв-то: Што се однесува до битрејтите се користат неколку и се зависи од брзината на интернетот којшто го користите
30 дена бесплатно, после 30 дена се наплаќа 299 денари/30 дена. Немаш обврски, кога сакаш можеш да го прекинеш како што пишува на страната. Прашај си најсигурно, речи му нема да ми треба после тие 30 дена дали ќе може без проблеми да го деактивирам и ќе ти кажат.

30 дена бесплатно, после 30 дена се наплаќа 299 денари/30 дена. Немаш обврски, кога сакаш можеш да го прекинеш како што пишува на страната. Прашај си најсигурно, речи му нема да ми треба после тие 30 дена дали ќе може без проблеми да го деактивирам и ќе ти кажат.
Дури чекав одговори од ботовине на чат , активирав М пакет за проба (ако по некоја случајност земат пари да е помала штетата од 300 ден) хаахахха
Ето мал тест направив, првиот и вториот тест се со пуштено тв (сител) а третиот е без тв. Иначе користам ВДСЛ
Значи и на овие битрејтот име околу 4мб+

Attachments

• Screenshot 2024-04-09 195303.jpg
    Screenshot 2024-04-09 195303.jpg
    28,9 KB · Прегледи: 25
  • speed.jpg
    speed.jpg
    23,4 KB · Прегледи: 25
Дури чекав одговори од ботовине на чат , активирав М пакет за проба (ако по некоја случајност земат пари да е помала штетата од 300 ден) хаахахха
Ето мал тест направив, првиот и вториот тест се со пуштено тв (сител) а третиот е без тв. Иначе користам ВДСЛ
Значи и на овие битрејтот име околу 4мб+
Порано имаше околу 110 канали, сега сменаа нешто и за 699 денари даваат повеќе канали. Иначе имаше и ХБО за 299 денари пакетов што е, ама то е.
Земаат пари А1 којзнае колку со се си прават ќар.

Во пробниов период избројав 48 канали, ама си пишеше фино ДО 60 канали, највероватно овој лимит е ставен за бесплатниот прв месец

samo Move TV za takva tv drugar, premnogu kanali
Океј ама како кажав за проба активирав бидејќи е бесплатно првиот месец. На ВДСЛ сум башка плус имам стар тв и пробата е само на мобилен и лаптоп (може со користење casting од мобилен на тв ама и тоа е чисто за проба, не е решение)
Ќе си поиграм 2-3 дена и толку е :)))

Последно уредено:
Океј ама како кажав за проба активирав бидејќи е бесплатно првиот месец. На ВДСЛ сум башка плус имам стар тв и пробата е само на мобилен и лаптоп (може со користење casting од мобилен на тв ама и тоа е чисто за проба, не е решение)
Ќе си поиграм 2-3 дена и толку е :)))
so Move ke ti dadat i Android Box za tv

so Move ke ti dadat i Android Box za tv
Прво мове треба договор да се прави, второ дури сум на ВДСЛ не размислувам за ИПТВ (секако ич не гледам). Ама интересни ми се и двете платформи пошо никогаш не сум користел такви, од антена се префрлив на кабловска па пак сега на антена (двбт) преку 20 години ова.
Затоа активирав ова од а1 чисто за проба бидејќи може 1 месец бесплатно да е.

За тие кои имаат проблем со најава (секогаш да пишат усер и пасс) на мојот А1..Само сменете пасворд и после ќе функционира

Кај мене работеше. Исчисти кеш прво, краен случај избришија апликацијата и пак инсталирај. Кај мене само со бришење кеш и нов пасворд проработе. Напрајв рестарт на мобилниот и пак проба..Работеше
---Фак прекина да работи на муабетов а си реков го решив проблемов после месец и кусур ццц

Последно уредено:
Сабајле Струга пука нетот на 4г припејд
f0852d82e54b975f83085c125beadd29.jpg

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Кај мене работеше. Исчисти кеш прво, краен случај избришија апликацијата и пак инсталирај. Кај мене само со бришење кеш и нов пасворд проработе. Напрајв рестарт на мобилниот и пак проба..Работеше
---Фак прекина да работи на муабетов а си реков го решив проблемов после месец и кусур ццц
Probav so istoto i ja izbrisav pak instal...jbg a1 i se e mozno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom