А1 Македонија

Без разлика дали ќе го продолжиш договорот 3 или 1 месец пред истекот цените на телефоните се плус 1500 и ги има во Ценовникот на Вип за постдејд и си важат од 17.07.2012. Кој си зеде телефон пред тој рок си зеде кој не ќе си доплати макар и да чека и ден пред истек.
значи ни го спопикаа по нашки овие од вип ај наздравје нека ни е .....

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T
Почекајте до крај на Август ВИП ќе ја пуштат 3Г мрежата а веројатно и ќе има некоја поповолна понуда. :гик:

Почекајте до крај на Август ВИП ќе ја пуштат 3Г мрежата а веројатно и ќе има некоја поповолна понуда. :гик:

После, вака ќе биде:

Што ти се десило толку лошо ??:)
Не ми се случило ништо посебно едноставно не сум задоволна... ако искочиш надвор од Скопјево на некое повисоко место мрежа никако , тие бесплатни минути на постпејд се беља невидена ! Кај мене од 30 минути нагоре наплаќа се ( а треба да имам 1000) ... незнам сум била и на t-mobile и искрено незнам зашто се префрлив. На вип број би користела само припејд , но сепак тоа е само мое мислење...

Ќе одам на одмор, некој да ми каже која опција да ја активирам за поефтини разговори во роаминг. Фала однапред :)

Ќе одам на одмор, некој да ми каже која опција да ја активирам за поефтини разговори во роаминг. Фала однапред :)
Оди на веб страната на ВИП и види понудени опции, одбери ја таа што тебе ти одговара најмногу.

На претплата М сум 500 ден,е сега во таа претплата имам 1000 кон вип и 200 кон други мрежи. а пораките не спаѓаат у таа цена? Секоја порака се наплаќа бонус?

А мрежата не да се губи,се нервирам у пм. Секоја втора буква ме слушаат од другата страна :mad:
--- надополнето: 22 август 2012 во 22:10 ---
дајте добар предлог до 6000 ден со андроид на М пола месечна претплата. И дали знаете дали можи од антарис/ханди кои соработуваат со вип да се земи телефон кој не е од понудата на вип

Алкател от 995.. а дека има проблеми,врска нема,лудило е телефонот.

A zosto ne mozam da pravam video povici? Mi pisuva connection error
Абе дечко се заебаваш со ова цело време. А да се јавиш ти на (077) 1234, и да ти кажат па да споделиш тука информација. Најдобро ќе ти кажат они.

да не имате некоја информација кога ќе пуштат некоја нова понуда?

да не имате некоја информација кога ќе пуштат некоја нова понуда?
После 1ви би требало да има нова понуда со интернет пакети, барем така на големо се збори..
Знаејќи ги вип, кој една понуда ја влечат по една година ништо чудно да се почека за некоја нова добра понуда, после промоцијата пола месечна претплата немаат никаква понуда, пред тоа беше ок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom