Пропалица
Мртов/а
Свадба морадааа да имаа без свадба не бивааане бе брат на грб ке ја носам да не се мори..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свадба морадааа да имаа без свадба не бивааане бе брат на грб ке ја носам да не се мори..
еве нова женска за тебе- Марина дефинитивно е твој тип(имате нешто заедничко)батка сега варди се, оти ако те најде негде Марина и тебе ќе ти ги окрши „јајцата“.![]()
и појака ќе да е од тебе, кога ќе се налутите ти со бокс таа со штикли ќе те мава

хаххахаххахахахахахахахахахахахахаеве нова женска за тебе- Марина дефинитивно е твој тип(имате нешто заедничко)и појака ќе да е од тебе, кога ќе се налутите ти со бокс таа со штикли ќе те мава
![]()

хахах ќе се испоколат немој така да му ја местишеве нова женска за тебе- Марина дефинитивно е твој тип(имате нешто заедничко)и појака ќе да е од тебе, кога ќе се налутите ти со бокс таа со штикли ќе те мава
![]()

дејан навистина можеш да тренираш врз марина ама најпрвин стави си заштита за јајцахаххахаххахахахахахахахахахахахаха![]()
![]()
Со штикла?I am bored and you people aren't helping.
Start being funny or I'll cut your balls off.
хахах ќе се испоколат немој така да му ја местиш
--- надополнето: Aug 13, 2011 6:06 AM ---
дејан навистина можеш да тренираш врз марина ама најпрвин стави си заштита за јајца
--- надополнето: Aug 13, 2011 6:07 AM ---
Оваа песна ме потсеќа на марина иако песната се вика маријана

Луѓе се тепате/расправате со вашиот/вашата брат/сестра??
Зошто?
Ја редовно се карам со брат ми за на компјутер, ама пред една недела да ви кажа што ми се деси.
Си идам ја од чаршија дома и си сединам одма на компјутер и по пет мин дојде и брат ми од надвор ама беше нервозен нешто -.- и почна да ми се дере демек да сум станела сместо од компјутер ама ја се инатев и неќев да станам од компјутер и тој си продолжи да се дере ко мајмун -.- И јас се скренав немојф појќе да го слушам и го бапнав со штиклата „меѓу нозе“ама после то страшен ќотек јадеф (а сами бефме дома; тато беше на работа, а мама беше кај кумата -,-) едвај избегаф во двор и се скриф в шупа (и пошто шупата ни е така поголема ама има и пакети тато кај што си чуват алатки и имаше еден поголем пакет и се пикнаф внатре и ќутеф
) пошто и во двор ме бараше ама не ме најде
и после ко влезе дома ја излегоф од шупа и демек ќе влезам ама ми ја заклучил вратата -.- и зедов еден стап поголем и го потпрев на ѕвонче (и дека ѕвончето ни е одамнешно и кога ѕвони многу крешти и главата да ти зовре е -.-) и за да го донервирам
и набрзина појдоф кај баба .. поседоф таму еден саат и после тргнаф за дома си рекоф „сигурно мама е дојдена“ и одам ја (стапот не беше на ѕвонче појќе а вратата заклучена) и почнаф да му се дерам „Или отвори или вратава ќе ја скрша или ќе ти досаѓа со ѕвончето“ и пак неќеше да отворит и почнав со клоци да лупам по врата и да ѕвонам и 10 мин така прајф и отвори ама таман отвори мама дојде и несмејше да ме чепнит и ја и кажаф неа се по ред и го расплаче со зборој
![]()
И тато ко дојде го реши здраво со неколку воспитни
![]()
Ама ќотекот никојпат немат да го забораам уште ми стојт модринката на лице![]()
и од секогаш сум сакала да сум постара од него и ЈАС да командам со компјутерот а НЕ ТОЈ -.-
ја имам 16 години а тој 23 -.-![]()
![]()
лелелелееее