A.C.A.B во Македонија

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
Axa eve nova tema oti vidov ednata bese zaklucena.Nemam font mkd ama i vaka ke napisam nesto.
Cajkanite kaj nas se mislat deka se bogovi se kurcat zasto se vlast i imaat pogolema mok.Znaci cekaat kakva bilo mala provokacija i odma da mavaat.Eve eden pr.na gostuvajne vo Prilep idi eden rom:smir: i prodava soncogled i tocno na tribinata kaj so bevme nie.I pocna nesto da se kurci zs cajkanite sedea do nego i se pustija nekolku dusi od kaj nas da go fatat i odma cajkanite izvadija pendracite i pocnaja da mavat.Znaci ne trebase da go pustat da vleguva na toj del ama tie cekaja takva situacija.
No imame sretnato i dobri cajkani :icon_lol: Derbito Pelister Vardar na neutralen teren vo Strumica.Vardar dava gol i celata tribina kaj so bevme pocna da krsi stolcina i da frla a tie so bea dolu uste malku i ke ja turnea cela ograda .A cajkanite samo se sobraja bez da mavaat pendraci ili slicno i situacijata se smiri oti eden od nasite imase daeno pari deka niso nema da se skrsi i toj trebase se da plati .Znaci ima dobri cajkani koi se retki i onie koi za nisto sakaat da napravat tepacka.A da ne zborame za zelkite loso e da se jade kotek od niv no sepak niv mislam deka gi ima samo na Pelister Vardar mecevite:salut:
druze kako ocekuvas da udrat tie dzandari po vas.....mrazat skopjani i nas ne cekaa na greska....nadvor bese pokolj so dzandarite,ne mavaa gi mavavme!!!U stip koa bevme dava vardar gol i site se besime na ograda i pocnaa tie supacite(redarite) da mavaat prvi se pustija i dzandarite a nisto ne napravivme samo proslavuvame gol....Bucko od moe maalo sefte gostovanje nadvor od skopje izede kutek:pos2::pos2::pos2:taka da dzabe moze da se lozime tuka na forum za ACAB i se koa na delo nikoj nisto ne pravi......
A STO SAKAM MN DZANDARKI SO PLAVI KOSI KAKO LEZBEJKI TIE DZANDARKI TIE LEZBEJKI NA KUROF MI SE DOBREDOJDENI!!!

V

Viktoranius

Гостин
Аууууууу баш имам една комшика со плава коса џандарка, шо убаво и ја посвети песната.:pos2::pos2::pos2:

ACAB !

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
c c c c abe bad boy ostaj sea jas da si ja brkam dzandarkava ne mi se mesaj odma:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
pa pa pa pa ziko brat sakas li i ti da dojdes so mene i bad boy da i se kacime na dzandarkata!? :vozbud::pos2::pos2:

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
leeeeeleeeeeeeeeeeeeeeeee pa taa dzandarka ne e kurva :pos2::pos2::pos2::pos2: aj otvorete nova tema samo za nea moze cel forum ke saka da i se kaci hahahahahaha ke ebeme kurva i toa so zna4ka:pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom