Sekoj veruva vo nesto i mora da veruva vo nesto inaku ne bi postoel na ovoj svet.Sekoj veruva vo nesto sto go tera da uspee vo nesto ali veke koga sme kaj Bog e toa e nesto podrugo radi toa sto retko koj veruva vo nego a i retki se oni od Balkanot koi veruvaat vo boga 100% posto nie nasite roditeli i familii zivele vo Jugolsavija Vo komunizmot kade sto veruvanjeto vo boga bilo zabraneto pa zaradi toa,zaradi taa zabranetost i nie nemozeme da veruvame vo boga 100% posto nasite roditeli ne bile vospituvani da veruvaat vo boga pa zatoa i nie sme na nekoj nacin vopitani taka osven sto kaj nas pomlada populacija veruvame vo boga na nekoj nacin se zaradi Mediumite i zaradi jakata Propaganda koja ja siri samata Crkva posto dosta bile site tie godini sedenje vo senka za vreme na komunizmot...
Jas Samiot veruvam deka postoi nesto deka mora da postoi nesto ali ne do tolku da go velicim da mislim isus alah napraele ova odele po voda ti rekov mi rece ne toa bile samo nekoi mnogu pametni momci.Posto da pojdeme od Faktite po Evangelijata na apostolite od Isus>Zosto samo 7 evangelija se zacuvani kade se drugite 5? Posto vo site niv tie apostolitte pisuvale od svoja gledna tocka na Isus i ste napisale po nesto no kade e vistinata? Ocigledno e deka seto ova e Golema Propaganda So koja sekako celiot svet se obedinil i mora da se veruva vo nesto zatoa sto ako ne se veruva ke se desat Sodoma I Gomora.
Neka Mi Izvinat site onie koi se vernici i sto veruvaart i posveteni na Boga ali ova se samo Fakti...
Jas Samiot veruvam deka postoi nesto deka mora da postoi nesto ali ne do tolku da go velicim da mislim isus alah napraele ova odele po voda ti rekov mi rece ne toa bile samo nekoi mnogu pametni momci.Posto da pojdeme od Faktite po Evangelijata na apostolite od Isus>Zosto samo 7 evangelija se zacuvani kade se drugite 5? Posto vo site niv tie apostolitte pisuvale od svoja gledna tocka na Isus i ste napisale po nesto no kade e vistinata? Ocigledno e deka seto ova e Golema Propaganda So koja sekako celiot svet se obedinil i mora da se veruva vo nesto zatoa sto ako ne se veruva ke se desat Sodoma I Gomora.
Neka Mi Izvinat site onie koi se vernici i sto veruvaart i posveteni na Boga ali ova se samo Fakti...