Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Тренинг, како што тренингот може позитивно да влијае на мене ниедна друга активност, материјално добро неможе! Едноставно физичка и психичка благосостојба

Добро кафе и партија онлајн покер. И да загубам пари не ми е криво се расположувам додека играм.

Тренинг, како што тренингот може позитивно да влијае на мене ниедна друга активност, материјално добро неможе! Едноставно физичка и психичка благосостојба
Ме потсети на деновите кога тренирав фудбал.
Надвор 30 степени, се миеш со вода и осеќаш дека одеднаш си посув од претходно што си бил.... Надвор -10 а по шорцеви, кал до препони...
Мераци :)

Гласно смеење на луѓе шо ги сакам. То ме фрла у делириум.

Ме расположува дружењето.
Ме распложуваат и најмали љубовни случки. Дури и некој безначаен флерт :)
Ме расположуваат малите деца..преслатки се..музиката, и заборавив најмногу танцувањето :)) просто ме исполнува :D

МЕ РАСПОЛОЖУВА ТОА КОГА СУМ РАСПОЛОЖЕН ЗА ДА СЕ РАСПОЛОЖАМ ТРЕБА НЕКОЈ ДА НЕ МЕ ОНЕРАСПОЛОЖИ СЕ РАСПОЛОЖУВАМ ТАКА ЛЕСНО СО РАСПОЛОЖЕНИЕ ДОБРО ЗА МОЕТО РАСПОЛОЖЕНИЕ И НИКАД НЕ СУМ СЕ РАСПОЛОЖИЛ СО РАСПОЛАГАЊЕ НА ТУГИ РАСПОЛОЖЕНИЈА ИЛИ ГЛЕДАЊЕ КАКО ДРУГИТЕ СЕ РАСПОЛОЖЕНИ .ТАКА ДА ПО МУАБЕТОТ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ДЕКА И СЕГА СУМ РАСПОЛОЖЕН ЗАКУЛУЧОК И ОВОЈ ФОРУМ МОЖЕ ДА МЕ РАСПОЛОЖИ СО ВАКВА ТЕМА ЗА РАСПОЛОЖУВАЊЕ И МРЗАМ ТЕМИ ШТО МОЖЕ ДА МЕ ОНЕРАСПОЛОЖАТ ТАКА ДА МНОГУ ЈАДАМ ГОМНА АМА СУМ РАСПОЛОЖЕН АЈ ЧАО

Топло кафе,добра музика и добро друштво :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom