Па вака сеа...Има доста работи шо можат да ме расположатПример мене ме расположува цртање,обожавам да тепам време такаИсто сакам да слушам музика коа не сум расположен.Стално има некој стих у некоја песна шо пак ќе ми го крене духот...:wink:Сакам и да праам муабет со моето друштво.Сите од нив се одлепени така да коа некој ќе откачи нешо нема шанси а да не се насмееш...хаха И за крај.Најдобро расположува пиво:wink::wink:
пффффф.. колата под гз добро музиче пуна боца плин и топ сум!!! најсреќен на цел свет !!!
ме расположува собиранка со друштво у кафана!!!
ме расположува девојка ми на 100001 начин
и мн др...
УУУУ.....па се дури и мали ситници ама сепаак шо ми се многу важни во животов... А уште повеке ме расположува кога гледам на форумов дека сите се расположени love you
Оној на сител коа го гледам со децана в кола што ги интервјуира, емисијата. Колку и да не сум расположен, не можам а да не се пресмеам кога гледам.
Има и многу други работи, ама сеа на тоа ми текна.
Животни и растенија. Пример после година време тежок период, видов гугутка како гледа во излог, и ми го смени животот.
Еднаш, видов куче како спие во заветар до дрво на паркинг. Тоа се моменти кои ме прават радосен, и нема никад да ги заборавам.
..Ме расположува коа сите околу мене се расположени и среќни!...Коа моите ќе пуштат поише пари, коа е топло (пролет лето) и сите сме онака free...
Исто ме расположува коа глеам Жаре еден на еден и коа го глеам Марче на тротоар, као треска зелени...-колку и да сум не расположена на неговите глупости морам да се насмеам:baeh:
ииии....Да напоменам дека често знае да ме расположи и Томас мај каЗн...односно- Tomi ^DeviL^ и другар му Инкогнито
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.