П
Паспарту
Гостин
Јас не зборам за кого навивате, навивајте за кого сакате, ама немојте да бидете СРБИ викам, зашто гледам 99% нагоре викаат дека Гробари и Делије се најдобри. Не ги сакам ни Грците, ама сум објективен. А да те прашам, Грците не ни го признаваат името, автоматски повлекува омраза кон нив, така? А србите што не ни ја признаваат црквата и што сме Вардарска Бановина за нив, не треба да има омраза кон нив, или брача смо ми? Исто гомно се сите, тоа е политика а овде збориме за спорт и пробувам да зборам објективно зашто и објективно ги гледам работите, немам емоции ни од едната ни од другата страна.
Исклучете ги емоциите и споредете Хорто Магико со Гробари или кои сакате други и ке видите за што зборам.
А јас ги мразам и србите и грците исто, ама баш исто, може малце повеќе грците, али исто гомно од народ ми се.
Секој си има свое мислење, неможам да влијаам на тоа, не ни сакам, само сакам да се гледаат работите објективно.
АПСОЛУТНО ТОЧНО! баш заради тоа што сме живееле во иста држава може треба на србите да биде поинакво мислењето за нас, но тие по се изгледа ќе излезат и бетер од грциве. мене тоа со навивањето не ми е пак јасно, ако може тука сите како што кажа радикал да го дркаат на српски тимови, зашто не се најде еден паметен србин што ќе навива за македонски тим!? туку можеме ние цела србија да ја пребараме и нема ама баш еден единствен навивач да најдеме што ќе рече навивам за работнички,мзт,вардар,струмица,пелистер... овде кај нас сите се палат и одат на натпревари на звезда и партизан во белград, а нашиве тимови ги запоставуваат. ок е да се иде на вакви натпревари но сосема фер би било кога тие навивачи би оделе и на натпревари на наши екипи