68 или 69?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Поза 68 или 69?

• 68

Гласови: 31 38,3%
  • 69

Гласови: 50 61,7%

• Вкупно гласачи
    81
Никола напиша:
Дека жена треба да пуши пред секс, треба, али машко да лиже..не баш.

Сакаш да кажеш дека не ти е убаво да лижеш?

Јас сум за 68 повеќе, бидејќи во 69 незнаеш дали да уживаш или да "работиш" како да се брза кој по прв ќе заврши.

Јас не сакам да лижам, толку многу ко што жените сакаат да пушат.
Женско има пенис енви и треба да го фати, запуши и прими за да се комплетира.

Никола напиша:
Јас не сакам да лижам, толку многу ко што жените сакаат да пушат.

Јас сум жена,ти зборуваш во наше име,па морам да те разубедам.Јас сакам да добијам квалитетна оралка далеку повеќе одколку да земам да пушам.Било која жена истото ќе ти го каже

leandra напиша:
Јас сум жена,ти зборуваш во наше име,па морам да те разубедам.Јас сакам да добијам квалитетна оралка далеку повеќе одколку да земам да пушам.Било која жена истото ќе ти го каже

Кога велиш така, а си и жена што да правам освен да те послушам;)

Јас пак, многу си сакам онака поштено да си ја излижам партнерката ми, ама додека го пуши. Значи 69!
бај д веј, уживам и само да и ја лижам!

Во секој случај нема ништо подобро кога знам дека патрерката ужива во она што само јас можам да и го овозможам :) Така да... СЕЕДНО дали 68 или 69... Важно е уживањето

LaTiTeA напиша:
I LaTiTeA, You Tongue, uuuuu. :salut:

Зар има разлика дали истовремено се лиже или секој посебно, оралка си е оралка и не секогаш е како forplay, и може за време на играта да се сменат 10 различни положби и локации.

Liz, fuck, liz, fuck, liz liz, fuck, fuck... etc. etc. until your tongue, penis or finger fell off. :vozbud:

Има ... ај пробај, па пиши ја ...

68 дефинитивно не заради друго Туку дамата е на прво место и ја има честа прва да доживее оралка и целосно да ужива во задоволството што ке и го овозможам и то:smir:

Не сум знаела дека позата се вика 68:kesa:
Се изјаснив за 68,пофилинг е!:vozbud:

Дивајн напиша:
Има ... ај пробај, па пиши ја ...

Априори заклучив дека de facto ти си една личност која е фатена in flagranti во вршење дејства кои одговараат на карактер на лик од романите на Ф. М. Достоевски.

:zver:

LaTiTeA напиша:
Априори заклучив дека de facto ти си една личност која е фатена in flagranti во вршење дејства кои одговараат на карактер на лик од романите на Ф. М. Достоевски.

:zver:

Многу читаш, фала што ни кажа. Туку ај другиот одговор нека ти биде на тема ... оукеј?

68 за почеток мора девојката малку да се загрее....потоа следуваат сите со ред 69.............................120 итн.

Волшебник напиша:
68 за почеток мора девојката малку да се загрее....потоа следуваат сите со ред 69.............................120 итн.

зар до 120 ке тераш ууууу ти си специјален вид на сексуално суштество со огромна мок да ..истераш до 120 па може и назад нели ?:drk:

SCORPIO__20 напиша:
зар до 120 ке тераш ууууу ти си специјален вид на сексуално суштество со огромна мок да ..истераш до 120 па може и назад нели ?:drk:
Доста искуство е собрано во мене.....:zver:

RealGirL напиша:
Не сум знаела дека позата се вика 68:kesa:
Се изјаснив за 68,пофилинг е!:vozbud:

68 се викаТ, а во превод значиТТ: Тој ќе лижиТТТ а Ти ќе му должиш пушење :pos:

Гласам за неа, иако не останувам должна :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom