Картинг

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.767
Поени од реакции
9.896
Што мислите за картингот? Сте биле ли дел од картинг трка некогаш? Дали е развиен картингот кај нас? Што се однесува до мене, јас лично не сум возел, ама би пробал, не изгледа тешко, опасно. Баш е интересно и примамливо.

Сум гледал но не сум пробал...ми се свиша некако интересно е ....би сакал да се обидам..:)

на мојте летовања во Грција не се одвојував од картингот...многу е поефтин таму и поголеми се стазите :helou:

А колку е максималната брзина која ја постигнуваат возилата?

G@rfielD напиша:
А колку е максималната брзина која ја постигнуваат возилата?
.

не би требало повеќе од 110-120

Joey напиша:
.

не би требало повеќе од 110-120
Ја мислам и тоа е многу. Ја мислам највеќе 100 дека дигаат

Сум возел доста пати.. и големо задоволство е да возиш, идете у градски парк и свртете некое крукче.. :wink:

Swifty напиша:
Сум возел доста пати.. и големо задоволство е да возиш, идете у градски парк и свртете некое крукче.. :wink:
И колку дигна највеќе, ако запамти, баш ме интересира :)

G@rfielD напиша:
И колку дигна највеќе, ако запамти, баш ме интересира :)

40-50.. не памтам, на таа стаза и да сакаш неможеш повише од тоа..

40-50 тие што се само за занимациа, а иначе професионалното возење сигурно е над 100км/с, па во охрид тие што идаат ако им го тргнете саухот креваат 90 ;)

sum vozel karting kaj nas u volkovo i dobro bese no mislam deka treba povise da se vlozi za kartingot.Sekako deka vo stranstvo e podobro i poevtino.

P.S-Abe ima nekoja igra karting,da mi daete link za download???!!!!

sum vozel karting mnogu pati posebno koga bev vo belgrad ogromen bese ..se iznavoziv 25 kruga na 1 den

Skoro sekoj den vozam karting a i bev sampion vo karting tuka vo Strumica

Супер е картингот! Сум возел во Битола со некаде до 90km/h

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom