Картинг

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.767
Поени од реакции
9.896
Што мислите за картингот? Сте биле ли дел од картинг трка некогаш? Дали е развиен картингот кај нас? Што се однесува до мене, јас лично не сум возел, ама би пробал, не изгледа тешко, опасно. Баш е интересно и примамливо.

Сум гледал но не сум пробал...ми се свиша некако интересно е ....би сакал да се обидам..:)

на мојте летовања во Грција не се одвојував од картингот...многу е поефтин таму и поголеми се стазите :helou:

А колку е максималната брзина која ја постигнуваат возилата?

G@rfielD напиша:
А колку е максималната брзина која ја постигнуваат возилата?
.

не би требало повеќе од 110-120

Joey напиша:
.

не би требало повеќе од 110-120
Ја мислам и тоа е многу. Ја мислам највеќе 100 дека дигаат

Сум возел доста пати.. и големо задоволство е да возиш, идете у градски парк и свртете некое крукче.. :wink:

Swifty напиша:
Сум возел доста пати.. и големо задоволство е да возиш, идете у градски парк и свртете некое крукче.. :wink:
И колку дигна највеќе, ако запамти, баш ме интересира :)

G@rfielD напиша:
И колку дигна највеќе, ако запамти, баш ме интересира :)

40-50.. не памтам, на таа стаза и да сакаш неможеш повише од тоа..

40-50 тие што се само за занимациа, а иначе професионалното возење сигурно е над 100км/с, па во охрид тие што идаат ако им го тргнете саухот креваат 90 ;)

sum vozel karting kaj nas u volkovo i dobro bese no mislam deka treba povise da se vlozi za kartingot.Sekako deka vo stranstvo e podobro i poevtino.

P.S-Abe ima nekoja igra karting,da mi daete link za download???!!!!

sum vozel karting mnogu pati posebno koga bev vo belgrad ogromen bese ..se iznavoziv 25 kruga na 1 den

Skoro sekoj den vozam karting a i bev sampion vo karting tuka vo Strumica

Супер е картингот! Сум возел во Битола со некаде до 90km/h

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom