Фан Kлуб: Осогово

• Креатор на темата Креатор на темата Архивист
  • Време на започнување Време на започнување
постои и игра во 3 лига исток и ја заврши сезоната на разочарувачко 5то место

abe sve u red ama mislim deka vo bliska idnina ne samo osogovo tuku i nekoj dr klub os istocna makedonija tesko deka bi mozel mnogu da se probie. mislim deka ako vlezat u vtora liga treba da bidat zadovolni

vojvodata напиша:
abe sve u red ama mislim deka vo bliska idnina ne samo osogovo tuku i nekoj dr klub os istocna makedonija tesko deka bi mozel mnogu da se probie. mislim deka ako vlezat u vtora liga treba da bidat zadovolni

па нормално нема да се пробие кога форсираат екипи како дрита,гостивар, кораб... овие македоснкиве екипи играат чесно и играат не само против противничка ‘‘албанска‘‘ екипа, туку играат и против судии и против ффм... нема да има добар фудбал кај нас се додека нема некој г`з од челнициве во ффм да казни тим како башкими, шкендија...

Osogovo.gif
Greota e kocani da ostane bez fudbal OSOGOVO igrase mn dobaro I prvata liga e mestoto kade treba da go gledeme pozdrav do SEJMENITE KOCANSKI

DoolroX напиша:
па нормално нема да се пробие кога форсираат екипи како дрита,гостивар, кораб... овие македоснкиве екипи играат чесно и играат не само против противничка ‘‘албанска‘‘ екипа, туку играат и против судии и против ффм... нема да има добар фудбал кај нас се додека нема некој г`з од челнициве во ффм да казни тим како башкими, шкендија...
toa e be brat kaj niv se parite i se pravat "vestacki" ekipi i za dve sezoni igraat vo prva liga i koj ke im projde keifot ke gi ostavat ekipite da primaat po 10 gola na natprevar. zatoa treba da se najde nekoj makedonec sto saka da investira i nemora toa da bide kocani, moze da bide koj bilo grad vo istocna makedonija za da zavii tamu pak fudbalot, zos sega e na marginite

Тешка е иднината на осогово!!! Нашиот клуб се распадна поради 2-3 гашници кои сакаа да профитират на грб на Осогово...Во осогово играа еден Буграин, еден бразилец и двајца Срби..Клубот беше високо рангиран во првата лига се до дека не дојдоа „добри“ спонзори и го растурија. За стадионот нема што да се зборува, пред да се изгради Борис Трајковски, се играа натпреварите на младата селекција на Македонија, но сега стадионот е запустен!!!

pozdrav do sejmenite. se nadevam ovaa godina ke vlezete vo 2 liga ,a podocna i vo prvata liga kade vi e mestosto, zatoa sto vo istocna makedonija nema prvoligaska ekipa.

bez pari fudbal nema kolku pobrzo go sfatime toa podobro za site pomina vremeto koga se igrase od ljubov za klubot sega ne igraat za drzavata bez pari a kamoli za klubot takov e slucajot i so osogovo

daj kazi nekoj rezultat na osogovo vo novata sezona.

pa mislam deka treba a igra vo treta liga tanmu mu e mestoto slab e timot!

prece ajde da ideme na osogovo na nekoja utakmica?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom