Навивачки искуства во кошарката

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
^Cutie^ напиша:
Е извини ного, ама јас не бех со ајдуците, јас си навиваах сама со другарките и другарите, а уште помалце почнах да навивам за Струмица од ка е имала тим..Туку друга беше работта, а ти ка не знааш не си дави за право да говораш..Јас сега га следам кошарката ного убаво..А почнах да гледам кошарка за тава шо се заимах со едно дете кошаркар и тава ме завлече..А тава беше после нова година...Така да не говори друг пат без да знааш, за да нема такви недоразбирања тука...
:pos2: ti sama si pravis navijacka ekipa toa mi se sviga, a kako se vikate??????i ako gledas od nova godina basket mislis deka gospod za muda si go fatila si gledala 3 meseci i sega si eksper vo kosarka :bravo:!!!!!

Аман тоа навивачки групи поважно е салата да е полна отколку да има навивачки групи кои само проблами знаат да направат

Radical Boy напиша:
ИДЕТЕ У ПИЧКУ МАТЕР СО ДИЈАЛЕКТИВЕ!!!!!!!!!!!! Ова е македонски или бугарски форум а? Или таму во училиштето не ве учат македонски, како мајчин јазик учите бугарски а? Или за инает на скопјаништава не јебете, све да ви ебам јас ваше сељачко. Или збори на македонски или не излегувај од тоа селата кога незнаеш како се комуницира со други луѓе!!!!!!!!

радикал дај престани на сите да пребацуваш, како сакаме ние така ќе си пишуваме... ако сакам од сеа па натаму само на струмички дијалект ќе пишувам, па да видам дали ќе не разбереш...

@aerodromka абе остај ја, нели гледаш од нова година почнала да гледа кошарка, и најде ти со неа мајтап да си играш...

бај да веј, враќајте се на муабетот

извинете ме за оф топикот:nesum:

A*1*T*E*A*M напиша:
радикал дај престани на сите да пребацуваш, како сакаме ние така ќе си пишуваме... ако сакам од сеа па натаму само на струмички дијалект ќе пишувам, па да видам дали ќе не разбереш...

Пишувајте си како сакате, ама пишувајте на македонски, не бугарски. А што мислиш мене ме заболе ку*от што вие кажувате? Па вие 3 минути кошарка немате гледано и вашето мислење ама уопште не ме интересира, капиш? Има само неколку души тука и само нивното мислење ме интересира (иако некогаш сме се расправале, ама им го поштувам мислењето), а тие си пишуваат литературно македонски, иако зборуваат на дијалекти. Па види сега кои сте вие што зборувате на дијалекти, тие што................ :)

Radical Boy напиша:
Пишувајте си како сакате, ама пишувајте на македонски, не бугарски. А што мислиш мене ме заболе ку*от што вие кажувате? Па вие 3 минути кошарка немате гледано и вашето мислење ама уопште не ме интересира, капиш? Има само неколку души тука и само нивното мислење ме интересира (иако некогаш сме се расправале, ама им го поштувам мислењето), а тие си пишуваат литературно македонски, иако зборуваат на дијалекти. Па види сега кои сте вие што зборувате на дијалекти, тие што................ :)

знаеш кој се? тие што ги е*аа на ФА:basket::basket::basket: повеќе не се замарам да трошам мислења за кошаркарски искуства, знаеме ти имаш “најголеми“ и “најдобри“ кошаркарски искуства:zver::nenene::nenene:

Super boy напиша:
Ne vregaj be peder skopski!!! i ne citaj stom tolku ti preci dialektot...so se zamisluvate be vie skopjani?? Sto se digate tolku samo neznam...toa sto pisuva nekoj na svoj dialekt...ne ti dava za pravo da vregas kako seljaci, provincijalci...ili neznam uste sto ne...

Сељак е тој што има селско однесување, без разлика каде живее. А вие само покажувате дека надвор од Скопје поголем е процентот на сељачишта.

А ниеднаш, во моево 2 годишно скапување на форумов немам речено дека Скопје е нешто повеке од другите градови, тоа самите вие си го кажувате и вашиот комплекс на пониска вредност, а сите сонувате да живеете во Скопје.

Еве сега за прв пат, од мене ке прочитате: На ваша голема жалост, Скопје е центарот на Македонија, Скопје е се во Македонија. Да не е Скопје, вие ке умрете за леб, затоа што Скопје и Тетово држат 75% од БДП на Макеоднија, а сега видете вие колкав процент држите.

Super boy напиша:
Ne vregaj be peder skopski!!! i ne citaj stom tolku ti preci dialektot...so se zamisluvate be vie skopjani?? Sto se digate tolku samo neznam...toa sto pisuva nekoj na svoj dialekt...ne ti dava za pravo da vregas kako seljaci, provincijalci...ili neznam uste sto ne...

и после скопје - capital of macedonia :rofl::rofl::rofl::rofl:

Radical Boy напиша:
Е баш тие се :tapp::tapp::tapp:

Ај види дали имам напишано за мое искуство, па после јади гомна.

епа чим немаш напишано, тогаш не зборувај за другите членови... :drk:

A*1*T*E*A*M напиша:
и после скопје - capital of macedonia :rofl::rofl::rofl::rofl:

Пукни од мака, селанче, Скопје е Капитал оф Мацедониа, сакал ти или не. За 3 години, ке се запишеш на факултет (ако успееш нели) и ке имаш само една желба, еден сон....да останеш да живееш во Скопје. Прашај си ги Струмичаните што студираат тука да видиш што ке ти кажат и не само Струмичаните. Имам 10000 колеги што не се од Скопје и сите сакаат да останат. Мора да се луди а? хехехехехехехеехехехе

OF TOPIC:

I pokraj toa sto navivac na rabotnicki , mozam da kazam deka RADICAL stvarno ima poznavanje od kosarkata ( ova go kazuvam spored postovite) i . A za ova bugarskiov sto go zbori Bugaromankava sto da kazam osven sramota :kesa:. AKo e strumicki dijalekt ok ama ako e bugarski neoprostlivo e
On topic:
Navivacki iskustva niz drzava gi imam dosta ne premnogu ama dovolno a za nadvor od drzavava kako pomal sum bil na NBA natprevar New Jersey Nets - New York Nicks ( lokalno derbi :) )

A*1*T*E*A*M напиша:
епа чим немаш напишано, тогаш не зборувај за другите членови... :drk:

Коментирав за дијалектот, никаде не пререков за искуството нејзино. Да беше на колку толку некој македонски јазик, немаше да има мој коментар

Radical Boy напиша:
Пукни од мака, селанче, Скопје е Капитал оф Мацедониа, сакал ти или не. За 3 години, ке се запишеш на факултет (ако успееш нели) и ке имаш само една желба, еден сон....да останеш да живееш во Скопје. Прашај си ги Струмичаните што студираат тука да видиш што ке ти кажат и не само Струмичаните. Имам 10000 колеги што не се од Скопје и сите сакаат да останат. Мора да се луди а? хехехехехехехеехехехе

а сигурен си дека ке сум на факултет во скопје? :nenene:

Него ај доста со Струмичанецот ајде ЦЕНТАРЕЦ пофали се со твоите искуства!!sd

ja sum poveke po fudbalot inace , eve edno koesto ke go pamtam cel zivot ( po 6te gola sto gi primivme ) BASEL- RABOTNICKI , sileks - rabotnicki ( po golot sto go dadovme u 89 min) a za domasni utakmici retko koga propustam

се сеќавам на еден натпревар тука во Гевгелија,играа Кожуф и не ти знам кој(кошарка)..
малце е глупо,со другарка ми се глупиравме,се деревме,се смеевме,дури и играчите не забележаа,се вртеа по нас,а ние рабуш не си режевме и продолжувавме со кикотење...
убав спомен,кој не спои нас двете,за на крај да не раздели...
иронично:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom