Навивачки искуства во кошарката

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
centarec напиша:
U bugarija? i posle se cudime zaso zborat na bugarski , pa oni se manje-vise asimilirani

Добро бе зашто јадете лајна кога ќе ми го кажат тоа мене многу ме нервира, тоа е навреда за мене бидејќи како прво јас се чувствувам Македонец.

Molam? jas sum eden od pogolemite protivnciki na Srbomanite i bugarofilite ako mislis za ova manje-vise , ne mozev da se setam na soodveten makedonski zbor. A nemoj te molam da mi kazuvas skopje deka bilo selo , skopje e urban - grad kojsto vo posledno vreme se prepolni so seljaci od sekade , e tie se lugeto kojsto malce go razgrduvaat skopjevo. Ama se nadevam deka konecno trifun ke ja sprovede akcijata ,SKOPJE ZATVOREN GRAD" taka nesto mislam bese , odnosno da nemoze vise koj saka da se seli u skopjevo i da ja namaluva prosecnata plata. Ima i kaj nas nekoi polosi naselbi ,no so centar, karpos1,2,3,4,taftalidze 1,2, vlae,aerodrom nemozes da ja sporedis strumica ni vo najlud son , svetlosni godini sme ponapred

Radical Boy напиша:
ИДЕТЕ У ПИЧКУ МАТЕР СО ДИЈАЛЕКТИВЕ!!!!!!!!!!!! Ова е македонски или бугарски форум а? Или таму во училиштето не ве учат македонски, како мајчин јазик учите бугарски а? Или за инает на скопјаништава не јебете, све да ви ебам јас ваше сељачко. Или збори на македонски или не излегувај од тоа селата кога незнаеш како се комуницира со други луѓе!!!!!!!!

Добро бе друже смири се малку. Полека немој толку да се нервираш губиш од лепота. А само сакам да знаете дека сите Струмичани не се сељци како што вие љубите да кажете, и тоа е навреда за мене бидејќи јас немам потекло од село а сум од Струмица а инаку и мене ме нервираат што пишуваат на струмички дијалект.

Бај д веј оваа не е темата а почна да ми мириса на КЛУЧ бидејќи овде освен препуцавања нема ништо од навивачки искуства.

PA nikoj ne rece deka site se ama procentualnata zastapenost e golema

Tемата се вика Навивачки искуства во кошарката придржувајте се малце..

Aj смирете се па ке ја отворам темава...диал?:)

:oftopic:Радикал бој стварно безобразно, ти си најпаметен тука да ги навредуваш сите, сите за тебе се селјаци и прости? Само ти си голем навивач и само ти си видела добра атмосвера на спортски терен??Супшти се малку на земјата, ми изгледаш како Спел Чекер, небива ти кој знае како литературно зборуваш....

Кој ги навредува бе!!!

Не зборувам литературно, ама се трудам да биде колку што може политературно, а не пишувам на маалски дијалект.

И да, мора да ти кажам, од причина што, одам на натпревари од свои 8 години, а сега имам 24, што сум ги гледал Реал Мадрид, Жалгирис, Порто, Асвел, Русија, Италија и кои си уште не, сум гледал играчи кои голем број од вас не ги ни знаат, Карашев, Ален Дигбо, Бодирога, Карлтон Маерс, Ден Геј (и не ми текнува кои други) имам за голем број од вас, неспоредливо поголемо искуство, КОЕ ВО НИЕДЕН МОЈ ПОСТ НЕ ГО КАЖАВ, ТУКУ ВИЕ САМИ СИ ИЗВАДИВТЕ ТАКОВ ЗАКЛУЧОК!!!

:ban?::ban?::ban?:

Кој ги навредува бе!!!

Не зборувам литературно, ама се трудам да биде колку што може политературно, а не пишувам на маалски дијалект.

И да, мора да ти кажам, од причина што, одам на натпревари од свои 8 години, а сега имам 24, што сум ги гледал Реал Мадрид, Жалгирис, Порто, Асвел, Русија, Италија и кои си уште не, сум гледал играчи кои голем број од вас не ги ни знаат, Карашев, Ален Дигбо, Бодирога, Карлтон Маерс, Ден Геј (и не ми текнува кои други) имам за голем број од вас, неспоредливо поголемо искуство, КОЕ ВО НИЕДЕН МОЈ ПОСТ НЕ ГО КАЖАВ, ТУКУ ВИЕ САМИ СИ ИЗВАДИВТЕ ТАКОВ ЗАКЛУЧОК!!!

:ban?::ban?::ban?:
da znaes deka sega ke bides baniran!!! ti kazav ne si go kazuvaj mislenjeto tuka posto moze na nekoj ADMINISTRATOR ILI MODERATOR OD 9 GODINI NEMA DA MU SE SVIGA!!!! toa znaes kako se vika SLOBODA NA IZRAZUVANJE

:ban?: :ban?: :ban?:

Партизан - Панатинаикос и Паризан - ЦСКА Москва најбољи доживљај на кошарка што сум присуствувал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom