Сродна душа...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Извини што се убацувам во приказнава,но ме интересира дали си била со него во врска,со сроднава душа?

Целата ситуација, како што почна така и заврши...премногу комплицирано...(ама со неверојатно сладок ’крем во средината’ измегу тие две точки :smir:). Така да, јавно не би навлегувала во многу детаљи...ама колку да ти одговорам на прашањето, искрено тоа што го имавме не би го нарекла врска, ама беше некој друг вид на поврзаност што не ми се десила со никој друг претходно. Не знам ни дали ке ми се деси пак во иднина...се надевам...ама од друга страна баш таа надеж и ме загрижува затоа што сега во секоја наредна врска ке влегувам со некои очекувања...што сакам да добијам од таа врска...тоа што сум го изгубила претходно?!? И дали ке успеам да го најдам...?!? :toe:

п.с. Само да појаснам за да нема забуни, кога реков ’вид на поврзаност која не е баш врска’, не мислев на интернет романса :)...(не сум до толку...:lud:)
’Сродната душа’ лично ја познавав и имаше и физички контакт...:smir:

Mojata srodna dusa vo momentov e edno 40km oddalecena od mene.Se nadevam deka za brzo ke videme zaedno

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom