Шах

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо , кажи кога сакаш адни ме на мсн па ќе се договориме и дали си сигурен дека сакаш?

Оште непочнале да играме ти почна да ме плашеш :ludo:
Аднана си :)

Шах секој ден со дедоми од сабајле за прво кафе играме по 3 партии и секогаш ме тепа!! :kesa: ПА НЕ Е ХУМАНООО

Шах секој ден со дедоми од сабајле за прво кафе играме по 3 партии и секогаш ме тепа!! :kesa: ПА НЕ Е ХУМАНООО

Па ти кога стануваш сабајле, или пак кратки ви се партиите?:helou:

Јавен повик,предизвик and whatever до сите кои сакаат да се исшахираме преку нет.Ми здосади да ги тртам маалскиве другарчиња:pipi:

Македонските шахисти бележат одличен успех на европското првенство во Грција. Македонската селекција забележа некој неочекувани победи со подобро пласирани репрезентации. Позначајни резултати: победа над Грузија, победа со Србија! реми со Германија и Хрватска.

Пред неколку саати заврши дуелот во 8то коло Грција-Македонија крајниот резултат 1.50 - 2.50
Станојоски продолжи со одличниот настап без пораз и ја забележа единствената победа за нас, во партијата со Папајоаноу. Претходно Недев и Митков ремизираа против Мастровасилис, односно Баникас, а во возбудлива завршница исто сценарио доживеа и дуелот Георгиев - Котрониас.

Нека пукнат грците!!!! :vozbud:

Растурија годинава... :olee: Инаку ептен по мерак победи, Грузија (Руска школа, секогаш јаки), Србија (ептен за мерак), Грција (такуѓере)... одиме понатака... :oje:

Шааааах... леле колку сакав да играм порано...
Сега нема шанса да седнам да ја играм играва... Стварно е тупење мозок.

Mnoooooooooooogu sakam sah, igram uste od mala, porano pocesto igrav sega taka poretko, ali skoro igrav so maskite od klasot na odmorite i site gi tepav:toe:.hihihi

Многу добра игра е шахот.Го развива мозокот!

Шах играм со дедо ми обично а ако може некој линк за да се игра онлајн.

Шах ме научи да играм дедо ми уште кога бев дете,и порано играв многу а сега немам друштво со кој да играм.Шахот бара многу размислување,и е вистинска игра за оние кои сакаат да го вежбаат мозокот.Незнам зошто ама имам впечаток дека на луѓето не им е омилен шахот баш многу.

Shah zakon !!!! Nikogash nemoze celosno da bide ista, t.e. moze ali ako imash kapacitet na cuvanje podatoci od 1 000 000 izigrani partii . Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom