Детски албум

40f05c5d0a79.jpg

еве слики од мене, шит квалитет пошо се набрзина правени со шит камера од шит телефон
1trm.jpg
елечево уште си го користам, со мене е растено :)
px81.jpg

they are coming, the british are coming :pos:
vmou.jpg

babe, will just get in the car so we can talk a bit ?? (одсекогаш сум тешко фраериште залижано :D

Па добро бре луѓе овде мене не ми е јасно зошто ставате слики од бебиња со кучиња, зарем не е темата да се стави нешто налик ова

Ова
21795_2545161885769_1497386687_n.jpg
Jas :D so cucla u crnobela tehnika

А не Ова

Мислам што да ја разгледувам темата ако има повеќе миленици отколку деца, а тема не се миленици.
--- надополнето: 13 септември 2013 во 22:10 ---
еве слики од мене, шит квалитет пошо се набрзина правени со шит камера од шит телефон
1trm.jpg

елечево уште си го користам, со мене е растено :)

Леле со тие куршуми не:place:

Од баба ти е?

Па добро бре луѓе овде мене не ми е јасно зошто ставате слики од бебиња со кучиња, зарем не е темата да се стави нешто налик ова

Ставаат слики на кои има слатки деца.

Со миленици, играчки, баби, дедовци, браќа и сестри, на плажа, дома, со мајки и татковци, цвеќиња, езера и мориња...
Единствен услов е да има дете на сликата, и тоа по можност такво да ти иде да го гризнеш за обравче ;)

И не само тоа, ами и личиме многу(бајаги многу барем како деца), само што моето џемперче е друга боја, а имам и елечиња правени од баба ни која почина но за нова време се ЗАКОН, посебно кога ќе направам некоја комбинавија од Ачишта мпд 60-80 единствен проблем е што недостасува еден мал но важен детал, а тоа ме џебен часоник кој исто така го имав но претрпе сериозна и непоправливва штета а новибе незнам...го немаат Духот во себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom