Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извини во кој век живееш?(можда се заебаваш незнам, ако е така, извини, сериозно ја сфаќам темава) сексот не е повеќе табу тема.Ne treba, toa e evel, sramotno e :pos2:
Ама само ако има и пракса!!!!1хехехехехе![]()
Мислам дека е малце рано за таков чекор во поглед на менталитетот и со оглед на тоа што се случува дете на 17 години или полнолетен граѓанин да се згази од смеење ако професор во средно го спомене зборот sex од не знам која причина.
...
Епа баш заради тој менталитет. Значи не живееме во среден век па тоа да не може да се спомене. Луѓето мора да се навикнат да зборат отворено за тоа...Крајно време е да се преземе нешто за младиве да почнат да осознаваат поубаво што и како, а не да си играат расипан телефон за некои навидум прости ама битни работи, значи треба да се воведе во средното образование. И тоа со авторитетни професори за да се избегне тоа газење од смеа.
Е ова не е можно :pos2:треба да се воведи пошто многу 13,14,15годишни не знаат многу,мислат дека можиш да забремениш и без да имаш секс и триста други глупости.Треба да им се објасни се што е како е,навистина е потребен таков предмет.Не само во средните...
Сум се газел од смеење кога раскажуваа за една 30 годишна. Се чудела како затруднела, пошто маж и свршил надвор (а продолжил после да ја ебка така со спермосан). И никако не и било јасно како затруднела...ова е жива вистина.