Е стварно си мизерија!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Мизерно ми е...ама најмизерно...тоа што јас сум мизерна и понекогаш претерувам.Тоа е зашто ни самата не сум свесна низ што поминувам,психички...осеќам болка цело време што не можам да ја опишам...И не сакам да чувствуваш поради тоа никаква вина или било што,само остани со мене...ТЕ ЉУБАМ:back:

Мизерна е твојата љубомора!

Мизерна е твојата помисла дека јас ќе живеам вечно и дека стално ќе бидам во близина кога ке ти притреба нешто.Мизерни се оправдувањата дека не можеш да дојдеш со мене на пазарење, затоа што треба да седиш и да играш плејстејшн со брат ти.Да продолжам??????

Fluffy напиша:
Мизерни се оправдувањата дека не можеш да дојдеш со мене на пазарење, затоа што треба да седиш и да играш плејстејшн со брат ти.Да продолжам??????
доволно е, се ми е јасно

треба да одам кај една другарка, тешко и е, раскина со дечкото, треба да одам со моите кај родинини итн, е ова е стварно мизерно, а јас, да пукнам??/

Твоите лаги те отсликуваат како тотална неподнослива мизерија

мизерен си што во 90% од случаевите ти си у право!!!
мизерен си што знаеш под кожа да ми влезеш.
мизерен си што знаеш и од мене извини да извлечеш.
мизерен си што толкууу голема пи*ка си.
мизерен си што го мењаш мислењето во рок од 24 саати.
мизерен си што викаш дека нејкеш да заебеш а мене колку пати ме имаш заебено, значи другарите ради мене не ги заебуваш а мене ради другарите ДА!!
мизерен си коа ке ми кажеш дека не сум у право што ти се лутам!
мизерен си зошто знам дека ако го видиш постов и ако прокоментираш пак ке помислам дека сум претерала!
ааааааааааа ама те сакааам пак

Мизерен си ... кога ми фалиш ... и ми фалиш ...
Мизерен си ... кога не ми веруваш во тоа што го зборувам...
Мизерен си ... кога неможеш да ме сфатиш кога сум во без везе расположение,а ти мислиш дека си причината за тоа!

Мизерна си што не ми веруваш дека те сакам
Мизерна си што си претерано љубоморна без причина
Мизерна си што не можеш да сватиш дека не сум тип што сака да збори на телефон подолго време и за тоа се љутиш.
Мизерна си дека си разгалена една на мајка
и најмизерна си што мислиш ако си убава ке имаш се што сакаш...

Мизерни се некогаш твоите прашања :lud::icon_roll

Мизерен си што си љубоморен без никаква потреба..
Мизерен си што некогаш стварно не ги сфаќаш работите, ги гледаш само од твоја страна..
Мизерен си кога ќе те нема да се јавиш или да пишиш една порака..
Мизерен си затоа што стално мислиш дека си во право, а во 80% од случаевите не си, и стално признаваш, а мизерен си оти пак ги повторваш истите грешки за кој си рекол Извини.
Мизерен си затоа што некогаш ме вадиш од такт со тие твој другари.

Ама знајш шо?

Јас таков те сакам.:zaljubena::pipi:

мизерен си што во 90% од случаевите ти си у право!!!
мизерен си што знаеш под кожа да ми влезеш.
мизерен си што знаеш и од мене извини да извлечеш.
мизерен си што толкууу голема пи*ка си.
мизерен си што го мењаш мислењето во рок од 24 саати.
мизерен си што викаш дека нејкеш да заебеш а мене колку пати ме имаш заебено, значи другарите ради мене не ги заебуваш а мене ради другарите ДА!!
мизерен си коа ке ми кажеш дека не сум у право што ти се лутам!
мизерен си зошто знам дека ако го видиш постов и ако прокоментираш пак ке помислам дека сум претерала!
ааааааааааа ама те сакааам пак
Are we dating and I`m not aware of that??? Who cares... You love me... :wub:

Едноставно, си мизерна. Без причина :pipi:

Мизерен си коа седиш на пс и играш метин , ке ти акнам компјутерот, мизерен си коа касниш ,зашоооо???????и кога ме тераш да се осеќам мизерно кога се дерам бххххххх :nerv:

mizeren si koga mislis na nea...
mizeren si koga mi vikas deka sum ti najdobra drugarka...mizeren si dek ne znaes sto mi znacis...mizeren si koga mi se lutis samo da da ti prijdam...ma neee...jas sum mizerna sto i pokraj se mislam na tebe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom