Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
za pokrienata tribina velam, znam deka na ta trubina nema stolcinja
ne znam sho se lutite odma :D znaci nema shansa ne znam koj da dojdi za makedonsko nivo od 7k+ nema da napolnite
Брат со Љубанци клучната за влез во прва пред 5 години имаше 8 9 илјади, има слики по интернетов. Двете трибини значи немаат столчина, ни покријаната нема, а некни јас бев на големава, буквално игла немаше кај да се фрли на малава, сите еден до еден начукани, дури и по страни стоеја луѓе освен мал дел кај што беа Ајдуци.

Да сме здрави живи, еве го кај е август ќе дојди одма, ќе правиме муабет пак, посебно ако е првата со Шкупи/Шкендија како што пиша Александар :)

jas sakam bi doshol da gleam pobeda bash mi e kjef ama go razbiram go sho ste napaleni i imate vopecatok deka ima ne znam kolku lugje, tipicno ko nie na rakomet nekni mislam eksplodiravme bukvalno eden na eden celo vreme so navivanje i shutki a od strana da gleash i vistinskata slika e deka v sala nemashe pokje od 4k, vervam deka i za vas e slicna prikaznata edno e vie sho si zamisluvate a druga e realnosta :D

Како репер за тоа колку има публика треба да се продадените карти, па ако има некој таков податок нека сподели,
Спортски поздрав

Доминација! Браво момци, одиме уште појако в година.

И денеска солидна бројка на стадион, крцкаше.

FB_IMG_1651958476476.jpg

Нека трепка тука :ljubove:

Страшно битно прво место, во спротивно ни се закануваше уште години талкање по втори лиги и многу пропаднати генерации.

Честитки за прва лига се надевам ќе се појачате и нема да се борите за опстанок оти Прилеп заслужва прва лига исто и Пелистер, Вардар , Тетекс, Беласица итн...

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

После 18 години, младинците на Победа се нови шампиони на Македонија и ќе играат квалификации за Лига Шампиони. Денеска го совладаја Вардар 1-2.

4 5 дечки имаат страшен потенцијал, само штета што никогаш овде нема да добијат шанса, а на нивно место ќе донесат третокласни странци...в среда ќе играат на Гоце Делчев со Њу старс, убаво е кој може да дојде да ги испоштоваме. Браво деца!

Има нешто со клубот или ...?
Не е на арно работава засега..најдобриот на средина Ангелески замина Силекс, има муабети дека и Карче, Спиркоски и Тофило ќе бегаат. Чукумва од Пелистер дојде каде на 12 меча немаше ни гол ни асистенција и Бубања што беше тренер пред 3 4 години ќе биди пак.

Сепак за брзо ќе се знај се, за 10тина дена би требало да тргнат со припреми.

Затоа не ми се оди на фудбал. Пумпаат атмосфера, ќе влегувале спонзори ау бау и на крајот ни плати им дале ни стабилен прволигаш, ништо. Сиг ќе се продрснат од местење в година, па пак во втора лига некое време и пак од почеток.
Срамота.

Затоа не ми се оди на фудбал. Пумпаат атмосфера, ќе влегувале спонзори ау бау и на крајот ни плати им дале ни стабилен прволигаш, ништо. Сиг ќе се продрснат од местење в година, па пак во втора лига некое време и пак од почеток.
Срамота.
Само види главен кој е и се ќе ти биди јасно. :) Надежта ми беше општината да свика годишно собрание, да постават нормален претседател и да се бараат приватни фирми за спонзори, но изгледа и тие кренаа раце со оглед на тоа што дадоја дури 15к евра за 2022 година...

Babunski nov trener, site igraci ostanuva osven Angeleski. Ponedelnik pocnuva pripremi, cekame i zasiluvanja. Airlija!

Бојан Спиркоски најверојатно останува, конечно се приклучи на тренинзи и ова ќе биди најголемо засилување. Исто и Тофило почна да тренира, а дојде и Ѓоре Јованоски од Слога голманот.

Најголем проблем е заминувањето на Карче, многу тешко ќе го замениме ама тоа е што е. Има дете од младинците лево бекче Попантоски се надрвам ќе добие шанса, у19 репрезентативец е, а има и какво такво сениорско искуство од Братство лани на позајмица.

Дојдоја и Делов, Бакрачески, Фазлиу. Полека се пополнува тимот, има и многу странци на проба. Исто дојде и еден млад Србин,190 висок ген 2003. Лани во втора босанска имал 13 гола на 20 меча. Наводно бил многу добар, ќе видиме како ќе се снајди.

Првиот тим некомплетиран некни пружи доста добар отпор со Брегалница, Бабунски е супер прифатен па останува да се надеваме за опстанок.
Автоматски споено мислење:

@nsan Me interesira strucno mislenje ako ne ti e tesko:Ddali lani ja sledese Pobeda i ako da koi igraci ti fatija oko? Dali bi bile sposobni spored tebe da se nosat sezonava prva liga?

isto i dali mladincite gi imas sledeno i koj bi imal potencijal za nesto poveke posto sezonava stanaja sampioni prilicno dominantno:)

Последно уредено:
Бојан Спиркоски најверојатно останува, конечно се приклучи на тренинзи и ова ќе биди најголемо засилување. Исто и Тофило почна да тренира, а дојде и Ѓоре Јованоски од Слога голманот.

Најголем проблем е заминувањето на Карче, многу тешко ќе го замениме ама тоа е што е. Има дете од младинците лево бекче Попантоски се надрвам ќе добие шанса, у19 репрезентативец е, а има и какво такво сениорско искуство од Братство лани на позајмица.

Дојдоја и Делов, Бакрачески, Фазлиу. Полека се пополнува тимот, има и многу странци на проба. Исто дојде и еден млад Србин,190 висок ген 2003. Лани во втора босанска имал 13 гола на 20 меча. Наводно бил многу добар, ќе видиме како ќе се снајди.

Првиот тим некомплетиран некни пружи доста добар отпор со Брегалница, Бабунски е супер прифатен па останува да се надеваме за опстанок.
za opstanok najgolema sansa ke vi bide ako se otkazat dve ekipi, togas preku baraz ako se spasite. inace za sega imate najslab tim od site prvoligasi tuka negde so FK skopje (koi izgubija nekolku igraci, a ne se zasilija mnogu, baska ne se ni znae dali eventualno i nekoj od drugite zaminale, slabo pustaat vesti).

novite igraci gore dole vi se boranija, a so darko angjeleski (potcenet igrac, ne znam kako dozvolivte sileks da vi go zemi toa dete, sigurno ne mu dale debel dogovor, a i vi stve prva liga i kaj vas ke imase pogolema sansa da igra, tamu ke ima povise konkurencija) i karceski izgubivte dvajca klucni.

treba da se nadevate deka nekoi od pomladite ke napravat golem skok napred, no vo sekoj sucaj barazot za vas bi bil ogromen uspeh.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom