Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Беласица моментално за вас е Барселона у најдобрите години, зборам моментално не од почеток на сезона.
13 кола немаат примено гол, додека вие освен со Братство секое коло ви е мачење.
Ќе биде интересно како и да е, се надевам дека некој од вас и нас ќе влезе во прва лига, иако и следната сезона во 2ра ќе биде лудница.
Полека малце, минатиот меч во Прилеп ништо не покажавте, реален резултат беше тогаш 3-0 ама Иван имаше животна партија. Оттогаш само 1 месец помина, а кај нас поважните играчи кренаа форма. Во подобра форма сте се сложувам, ама сепак како поединци сме ние подобри плус имаат какво такво искуство нашиве за вакви утакмици.

Плус фактор домашен терен, очекувам минимум 5000 публика и ќе биди вистински празник на фудбалот. Со победа сме 95% прволигаши.

Прегледај го приврзокот 330670

Прегледај го приврзокот 330671

ДОМИНАЦИЈАААААААА! Прилеп бил и ќе остане најфудбалски град. Оваа е таа силна Беласица? ОДИМЕ ПРВА ЛИГА!!!!!
Идете во прва лига,втора лига на навивачки план ќе биде каде каде пред прва. Честито

Натпревар на сезоната беше ова. Презаслужена победа, доминантна игра цел натпревар, Беласица ништо не изигра освен првите 10 минути.
Одличен резултат и во Виница, во последно коло и нерешено ни ѐ во игра со Слога, иако тука чекам да се испоколат со Беласица в сабота.

Натпревар на сезоната беше ова. Презаслужена победа, доминантна игра цел натпревар, Беласица ништо не изигра освен првите 10 минути.
Одличен резултат и во Виница, во последно коло и нерешено ни ѐ во игра со Слога, иако тука чекам да се испоколат со Беласица в сабота.
Беласица ја тепа Слога следно коло, ние дома Пехчево и математички сме први. Се гледа меѓусебен дуел прво, така да и со пораз последно коло сме пред Беласица.

Иначе ни јас не очекував ваква доминација, изгазивме од почеток до крај, лесно можеше 5 0 да биди, се гледа дека изиграа со срце. Штета за дождот, ја подрасипа атмосферата.

Беласица ја тепа Слога следно коло, ние дома Пехчево и математички сме први. Се гледа меѓусебен дуел прво, така да и со пораз последно коло сме пред Беласица.

Иначе ни јас не очекував ваква доминација, изгазивме од почеток до крај, лесно можеше 5 0 да биди, се гледа дека изиграа со срце. Штета за дождот, ја подрасипа атмосферата.
Лошото е ако тепа Слога па во последно коло да се решава.:D
И јас сум изненаден од играта, очекував повеќе од Беласица, на крај се надевам ќе влезат во баражот.

Jas mislam deka sloga nejci ( nema pari ) za prva liga,inace sigurno ke ja tepaa ili kupea deneska so sasa...taka da so pobeda slednoto kolo so pehcevo,i pobeda na belasica koja ke se bori za baraz,pobeda matematicki e prva
a vie imate pari za prva liga zatoa sega nemoze da isplatete kasnete so plati, sekako ke ispadnete odma kako pelister borec.

a vie imate pari za prva liga zatoa sega nemoze da isplatete kasnete so plati, sekako ke ispadnete odma kako pelister borec.
Исплатени се поголем дел од платите и играчите добија премија за победата со Саса, ќе добијат и за таа денеска.

Исплатени се поголем дел од платите и играчите добија премија за победата со Саса, ќе добијат и за таа денеска.
Zboreme za finansii za prva liga

Aко остане како досега со општински пари и ваучер, ќе испадниме одма ама наше е да се надеваме. Плус пред некое време беа дојдени странци па разгледуваа на стадион, разговараа со Гешо, но за да има нешто услов беше прва лига, така да ќе видиме што ќе се случи.

Realno finansii za prva liga od vtorata liga istok nema nikoj,i prvakot ke bide prv kandidat za odpaganje od prva liga dogodina ako ne se smeni nisto..muabeto mi bese deka ako sakase sloga da odi prva liga ili da zemi nekoj denar ke ja tepase nezainteresiranata sasa ..pa posle moEse da mu ja prodade na belasica ili pobeda,i posle da go prodade barazot i da se obezbedi so finansii za v godina

Realno finansii za prva liga od vtorata liga istok nema nikoj,i prvakot ke bide prv kandidat za odpaganje od prva liga dogodina ako ne se smeni nisto..muabeto mi bese deka ako sakase sloga da odi prva liga ili da zemi nekoj denar ke ja tepase nezainteresiranata sasa ..pa posle moEse da mu ja prodade na belasica ili pobeda,i posle da go prodade barazot i da se obezbedi so finansii za v godina
sloga e partal ekipa…vcera sakale da se presmetat i fizicki tie ne zasluzuvat ni vtora liga

Mnogu po jaka i po motivirana bese Pobeda a Belasica gi nemase nikade trebase pet da primnat golema razlika e od istok do zapad kako i da e Prilep zasluzuva prva liga za publikata zivej gradot za fudbal kako Bitola za rakomet samo ke vi falat mnogu igraci pred se nasi oti strancite so ke ve zasilat najverojatno ke bidat od 1MFL a za novi gazdi sega za sega samo agencii za prodavanje igraci imate nisto po serozno vo sekoj slucaj uba atmosvera imase vo Sabotata

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom