Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
Бурхaм ви е тoп зaсилувaње. Oдсекoгaш ме бендисвaл кaкo игрa , сaмo имa мaнa шo е склoн нa пoвреди.
Инaку ви требaт уште 4-5 зaсилувaњa ептен сте џoрбa.
Штетa експреснo дa oтпaдните и местo вaс дa влези некoјa бaнaнa екипa кaкo aкaдемијa пaндев.
Амa реaлни сo oвaј сoстaв шo гo имaте, бaрaж зa oпстaнoк ви е премијa.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

За Бурхан ми се напрај кеиф шо го зедовме,детето е 10 пати подобар од сите средњаци во Победа

http://www.gol.mk/fudbal/dali-mustafi-dobro-presudi-imashe-li-penal-za-pobeda-protiv-bregalnica

овај смрдениов и со силекс не заеба досуди непостоечи пенал за нив по што беше казнет 3 утакмици и сеа пак не досуди 2 чисти пенали за нас ми мириса дека че биди тепан следнио пат кога че ни суди кучето гнасно !!!

Ајте утре нека изгубат и она телено Дарко поjќе да не го гледам, нека ој офци нека паси :D

Македонија неможат да ја тепаат :facepalm::misticen:

Кај го има ова офсајд досудува линискиот судија главниот ја преименува одлуката и голот важи.

Зоран Штерјовски нов тренер на Победа.Европа сега не ни бега :D.Не верувам нешто посебно да се смени во резултатите,со овој тим кој и да дојди џабе е,а Штерјо лани со Пелистер втора лига не можеше да победи...

Леле кој е пациентов шо го кладоја.....Абе играчи треба бе алоооо управааа.Не тренер да се менува
Со овај полоши резултати че имаме

епа играчи сега не може да смените, освен некои шо се без клуб. ете пробајте Илиевски од Работнички да го земете искусен централен бек, топ ќе ви биде. за други нови ќе чекате јануари, друго чаре нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom