Одличен играч,ама ако е вистина дека им се должат неколку плати на фудбалерите тешко за без пари да дојде.Шаркоски раскина со Академија. Управа се слушаме?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одличен играч,ама ако е вистина дека им се должат неколку плати на фудбалерите тешко за без пари да дојде.Шаркоски раскина со Академија. Управа се слушаме?
абе ова управа најслаба во историјата неможи да договори играч од братство од житоше не па шаркоски да го договориПрегледај го приврзокот 343882
Jas 15 pati ja izgledav snimkata i pak ne sum nacisto. Definitivno del od topkata e vlezen a dali e cela ne mozi nikako da se vidi. Voglavno fakt e deka gnasana Pileskov ne osteti a isto vakvi gluposti i vo 2 kolo praese toj i go suspendiraa mislam i eve sega nie naebavme. Mora da se bara vo ffm ovaj nas da ne ni sudi pojce. Bas ja cekam analizata na sudenjeto da ja objava da vidam koi greski ce gi prizna.
inace za Sarko imame sansi. Licno ima zelba toj da i pomogni na Pobeda zato so da ne bese Pobeda nemase nikogas da igra profesionalen fudbal ama ima nesigurnost zaradi momentalnata situacija. Ima uste 2 ponudi od prva i 1 od vtora liga od koi edna e finansiski solidna. Utre bi trebalo da se znaj se. Se nadevame na pozitiven ishod.
Јас се чудам Иван Галевски како дојде кај вас дали толку немаше кој да го земи или бараше пари на рака не ми е јасно уште како дојде ама ако продолжат вашите вака на зима сигурно ќе ви заминиабе ова управа најслаба во историјата неможи да договори играч од братство од житоше не па шаркоски да го договори
Koj ilco?БРАВО ДЕЦА!!! Мочајте ги на чело со копилено илчо. НИКОЈ КАКО ПОБЕДА ПРИЛЕП!![]()
Тренеро нивни, на ффм претседател шо бешеKoj ilco?
iТренеро нивни, на ффм претседател шо беше
a toj mue znaciТренеро нивни, на ффм претседател шо беше