Најлоши македонски песни

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Убедливо еден од моите фаворити за најлоши македонски песни :
Елвир Мекич и Гоце Арнаудов - НезнамКакоСеВикаПесната :tapp:
МНОГУУУУ е бедна!

Peace brothers- Мрдам газ

Еј не ми текнува од која група беше песната идеше нешто: Мрдам газ јас мрдаш газ ти жени убави на бла бла ритмови :):) По пациентска песна немав слушано од таа :) Не ми текнува од кој беше ама напад на психа беше песната :)

Да не ја има некој песнава?

Тамара Тодевска - Кажи кој си ти

Со таа песна ако одевме на евровизија и претпоследно место да земавме ќе беше успех

Се што е од Роџер Брадрс, Елвир4о, Геј Геј и остали срања.

Сите од Елвир,Џеј Џеј,Врчак и други комерцијални глупости.

Од Тони Фен со Даркмен и Били.
Додуше се од Тони Фен е чисто срање, многу глуп човек е , а музиката му е само одраз на тоа.

Mене лично од Елена Велеска - Невина ....
Упс со тебе сум ко невина, еднаш неделно не ми е доволно со тебе в кревет незадоволено...
Господе златен дали има во Македонијава некој кој ја слуша оваа и на кого оваа песна не му е најодвратна ?!

Упс со тебе сум ко невина, еднаш неделно не ми е доволно со тебе в кревет незадоволено...
Господе златен дали има во Македонијава некој кој ја слуша оваа и на кого оваа песна не му е најодвратна ?!​

Има бе, све има денес :icon_lol:

Он топик-Стварно оваа песна од Елена ми е кретенска, ќе ги додадам и песните на Паркети овде,на Елвир и останатата компанија на Јован Јованов.

Ќе ја заборавев ... Од истава, Елена Велеска - Наркотику мој
О наркотику мој, сладок отрове мој штом те видам телово ми гори
мислам ... нема коментари ...

Господе златен дали има во Македонијава некој кој ја слуша оваа и на кого оваа песна не му е најодвратна ?!

Има уште покретенска од овие 2те. Елена Велевска и Дикси - Луда и перверзен

...Јован Јованов...не сум бог знае што
* дечковоо погодил за себе...ама уби боже е насловов на песнава!! Има и многу други...ама не ми текнуа сеа
Леле песнава е лом! :pos2:
Јован Јованов секогаш знае да изненади со некоја нова глупост! :nesvest:

аууу песната ццц да не ти текне за песна:tapp:

Сите оние прости песни што ги праќаат на домашната евровизија, кога се појавуваат првпат видени луѓе и „пејачи“ што одат од фестивал на фестивал притоа без да имаат нови песни и видео записи :))) Еј и оние турбо фолкерине имаат гадни песни!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom