Српската "Молитва" крадена

• Креатор на темата Креатор на темата ВМРО
  • Време на започнување Време на започнување

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
E ova ne e mozno...golema slicnost...hehehehehhehehe

Кул!
Нека им ја земат наградата и нека и ја дадат на Албанката ... поубаво пее, а и подобро за наредната Евровизија ... ам на море ќе одиме!:vozbud:

Дивајн напиша:
Кул!
Нека им ја земат наградата и нека и ја дадат на Албанката ... поубаво пее, а и подобро за наредната Евровизија ... ам на море ќе одиме!:vozbud:
jas ko sto primetiv na slusalkive....taa e pesnata.....utre ke preslusam na zvucnici ubavo:)

ВМРО напиша:
jas ko sto primetiv na slusalkive....taa e pesnata.....utre ke preslusam na zvucnici ubavo:)

Таа е, нема што. Дека е крадена одамна имаше дадено линк и Ацид ... мамата нивна ... барем Жељко да победеше, а не оваа! Леле неможам да ја преболам нејзинана грдотија!:nemoguce:

E kako da ne be!!!!!!!!

Abe luge zasto ste cinicni ? si zasluzi i so sea aj ke pekame ako vi e krivo ne e pricina da ja skrnavite vaka pobedata koj saka i so saka neka misli ama pesnata bese top pa kradena ne kradena toa e!!!!! Nie da tepavme pa sto posto i drugite ke ni najdea nas mana taka? So si e cisto cisto e !!!1 Ispadna site dobri pesni se kradeni taka? Epa sorry ama toa e naseto podlo MAKEDONSKO sto neznaeme da prifatime poraz a dlaboko ko osekame !!!!!!!!

Дивајн напиша:
Кул!

Е да на вас у Струга поблиску ви е Тирана отколку нас. :pos:

Инаку на сајтов кај шо е клипов видете од кого е додаден клипов: videoshqip :) Албанциве го возвраќаат ударот, а па ако се косовари ондак идеме на 3-та балканска војна. :pos:

ВМРО напиша:

Абе што се замараш па и ти, песната да ги исполнува и сите услови за да биде прогласена за плагијат пак ќе најдат нешто со што ќе го зашмрљаат тоа пошто србија е таа што треба да го даде косово а не албанија.

Песната дефинитивно е крадена... Ако им ја прогласат за копирана срам на векот ке биди... Ние не победуваме ама барем со наши песни си одиме. Никој неможе да ни го оспори тоа што е наше.

ЛЕлеЛЕлеЛЕлеЛЕ срамота!!!!!!!!ДА ги Е.... и србиве.....се крадат нешто!!!!!
Овие главниве на Педовизија 2007....пардон....еУровизија како така никаква визија да немат дека е КОПИ ПАСТ.....ајде едно ДЕЛЕЈТ молам...и оп гледаш пак у Украина(подобро травеститититИСТИ отколку глупава песна на СРПСКИ).........доле владааааа!!!!!!!!!!!Доле овој што се курназеше таму како директор на ЕУровижанот!!!!!!!Доле влада!!!!!
УУУУУААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!:tv:

Интрстинг...ама не е 100% иста ебаго, само е слична. Па неможе секогаш да се дојде до оргинална идеја. А Митралез нели ни беше украдена нам, или се разреши тоа?

nema vrska deka e kradena.Cistha slucjanost e samo.Imaat nekoi slichnosti pesnive ama sepak ne e istata

znaev deka e kradena mi bese premnogu slicno na nesto so go imam slusano od porano

Samara напиша:
Интрстинг...ама не е 100% иста ебаго, само е слична. Па неможе секогаш да се дојде до оргинална идеја. А Митралез нели ни беше украдена нам, или се разреши тоа?
slicnost istoto samo malce preraboteno :zlo:istoto ko bugarskata

Koja Tirana beeee. Да има како Поградец ќе ја прават :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom