Омилена Мапа

• Креатор на темата Креатор на темата thekillagorilla
  • Време на започнување Време на започнување

Која мапа ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    429

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
Веб-сајт
piv.pivpiv.dk
Која мапа ви се допаѓа најмногу?Мене лично од сите најмногу ми се допајѓа de_dust4ever

de_cpl_mill затоа што бара најмногу ротирања на одбрана (ct side) и е една од најбалансираните мапи ин мај онест опинјон.

Како ја нема Assault!?!?!?!?!?! Таа ми е омилена! Ама од овие наведениве омилена ми е Инферно! Така омилена ми е. Најтака за пуцање стаза ми е!

de_dust2 но додека беше дефек серверот ми стана досадна ја игравме 3 дена цели денови и нормално дека ке стане досадна позз

dust4ever . Najdobra mapa za AWP

Според мене најбоље мапа е inferno (зашто ја нема assault?).Aма исто ми се допаѓа и aztec, само маната и ешо е многу голема и не добра ако играш со кукавици.:icon_bigg:icon_bigg:icon_bigg

jas ja mrazam de_dust4ever. samo d2

dust4ever најбоље стаза со мозе да постои у цела кантер. Некако ме привлече и неможам да се оттргнам од неа...

awp_dust & De_Dust2 друго .. и така и така може и инферно ..

Naj dobra e de_inferno a moze da se kaze i de_dust2

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom