Кои програми за снимање (режење) ги користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
цд не сум режел богзнае од кога... а инаку строго неро користам

Ќе ми даде некој инфо како е за користење и како врши работа оној програм на 7ца за режење?
Истотака и за BurnAware Free, го инсталирав ми изгледа прилично лесен за користење.
Досега сум иначе користел Неро, а во план сум да ги искомбинирам горните две и затоа ме интересире како вршат работа.

koj ti dojde so 7cata - ROXIO 1, posto go imam videno u ponudi deka on ide so novive konfiguracii na koi e instalirana 7cata, ja licno minatata godina koga go zemav mojot nikakov program za rezanje CD-a nemase so instaliranata 7ca... inace sum koristel i nero i roxio i sto znam nero podugacko vreme koristev zasto poednostaven mi bese, mada ne pamtam poslednive 2-3 god da sum izrezal cd posto sve na usb ide...

Се надевам ќе се најде некој што ќе ми одговори :)
Значи сакам да изрежам ДВД 4.4гб, али проблемот е во тоа што таргетот преминува 2мб (2mb over target).
Е сега дали има некоја опција да се штиклира/одштиклира па да си се изрежи ДВД-во?
Фала Позз.

П.С. Иначе проблемот е во тоа што сакам да изрежам 3 филмови по 1.4гб во просек и како што кажав, проблемот е во тие 2 мб. А не сакам да пуштам од ново да се конвертира поради 2 е**** мегабајти :)

Значи сакам да изрежам ДВД 4.4гб, али проблемот е во тоа што таргетот преминува 2мб (2mb over target).
Е сега дали има некоја опција да се штиклира/одштиклира па да си се изрежи ДВД-во?
Фала Позз.

П.С. Иначе проблемот е во тоа што сакам да изрежам 3 филмови по 1.4гб во просек и како што кажав, проблемот е во тие 2 мб. А не сакам да пуштам од ново да се конвертира поради 2 е**** мегабајти :)
ver95165.jpg

Купи си 8.5GB двослојно DVD околу 100 ден. доколку режачот има можност да режи такви (y)

Фала Позз.

Можеш, опцијата се вика overburn и ја има на неро, не знам на кое зошто не сум користел неро со години, најверојатно ја има опцијата и на најновото, ќе ти успее без проблем.

VENOM сварно благодарам многу.. воопшто не ми текна на таа опција :D
btw боље би купил 10 принко ДВД и би изрежал 20 филма отколку вербатим двд од 100ден.
Иначе за информација имаш и дата-врајт дуал-р за 35 ден. Не мора 100 да даваш :)

Woofer, tnx за одговорот, се надевам дека ќе ја најдам таа опција, ако ништо друго ке изгуглам малце, па ке средам :)

Пред некој половина час го симнав Ashampoo Burning Studio 6 free и програмот си е топовини,работи без грешка.
А одвреме на време користам и Free easy burner,исто така добра програма за режење,пред се лесна.

не знаев каде, па ај тука да прашам што би можело да биде...
немав режано бајги време, со месеци, и вчера земам да режам - 45! минути го чекав цедево на 8х...?
не е до цедеата пошто пробав со различни, не е ни до програмот пробав со 2-3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom