Кои програми за снимање (режење) ги користите?

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Alcohol 120% за .iso фајлови, а другото преку Windows ова што е... како и да се викаше :)

Не најдов посоодветна тема за прашањево. Секогаш ЦД со виндоус сум копирал од некој другар но сега ми се допадна еден виндоус од интернет, го симнав и сега незнам како да го изрежам. Имам Nero 7 и фајлот е во Image file формат. Како да го изрежам фајлот притоа да може да се бутира цдто за да го форматирам компјутерот?

Не најдов посоодветна тема за прашањево. Секогаш ЦД со виндоус сум копирал од некој другар но сега ми се допадна еден виндоус од интернет, го симнав и сега незнам како да го изрежам. Имам Nero 7 и фајлот е во Image file формат. Како да го изрежам фајлот притоа да може да се бутира цдто за да го форматирам компјутерот?

ImgBurn ќе ти заврши работа.

BurnAware Free..не ви треба тешкото и лиценцирано Nero

^ Баш и ми треба Неро,има многу програми што ми вршат работа,а и воопшто не ми е тешко да го користам нити пак да најдам некое лиценцирано по торентиве :)

--- надополнето ---

Со било кој програм за режење,има дел Burn Image To Disc.

немам ништо у моментов :cry:

Ај нека ми кажи некој ако знае дали можи да се пресними заштитено DVD???

ImgBurn али кој денеска реже цд/двд кога има усб преносни дискови по пристапни цени. плус денес скоро секој уред (тв, двд) има усб приклучок.

Ashampoo Burning Studio друг програм никој,неро според мене е тотална грешка.
Ем зема многу ресурси,ем мене не ми е ич ама ич убав програм за режење.

Power2Go 7 Burn Any Media to Any Disc

Ashampoo користам за режење било што, и ImgBurn за игри за xbox.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom