Оружја!

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.zastava-arms.co.yu/images/vojni/m93/M93_engleski.htm

the awp [op-ot] е супер оружје од било која дистанца вие сте навикнати да играте, нормално, се што е поблиску од 5 метри мора да иде на пиштол, да играш со снајпер од таа близина не е лудост туку тотална глупост.

m4ката е тактичко оружје и најголемите предности над калашниковот се прецизност на рафал од 3-4 куршуми и можност да пукнеш некого 2-3 пати без да те чујат од каде пукаш.

калашот е хедшот машина, just point and click around the head area :D

Bravos be Bitchar .. Mn si se iznapisal ..

jas samo M-ka i Kalas .. moze i statistika da mi vidite .. Isto taka i DEAGLE so nego imam strasen skor ..

За блиску со прикушивач а далеку без него.

awe da emka za blizu e zakon .. ama pa aj od daleku so awp sporedi emka :toe:

abe m-ka so prigusuvac e najdobro, zatoa sto ne ripa

Ak-47 spored mene, neznam zaso ali filingot e golem go so rafal gi pleskas :) baj da vaj, ima extra HS so AK-47 :) :violent1::violent1::violent1::violent1:

Ak-47 Zakon nema podobro oruzje od nego .. samo zavisi kolku znaes da go pukas.. i m-kata ne losa ama e mn poslaba od kalasot..

`Jomero напиша:
Ak-47 Zakon nema podobro oruzje od nego .. samo zavisi kolku znaes da go pukas.. i m-kata ne losa ama e mn poslaba od kalasot..

нема врска послаба појака м-ката и калашот се исти у јачина најважно е да знаеш да ракуваш со нив :)

:D

Ja mislim deka e bolje da se puka bez pridushuva4 so emkata :D a kalashot si e kalash ZAKON nema zbor ! :D

bitchar напиша:
а ти знаеш ли јас што се обидувам да кажам??А?

да, кажа дека м4-ката и калашот се исти.

:nenene:

ак47 м4а1 закон се и двете кога сум террор ак47 а кога сум кантер м4а1 ..

Jas igram Ak47...u dusa mi e(ne me svakajte pogresno-ne sum terorista),najbolje mi e znam da pukam,so nego dooooolgo vreme sum go ucel da pucam!! :D

so (s)emkata e dobro ali i kalasot mandarini prae

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom