Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
a i vo probistip ne sum bil.

ili toa ne spaga vo grad?!

Ohrid, Struga i sv.Nikole.

EDIT: Bi gi zamolil moderatorite da go smenat imeto na temata.. Gradovi vo 'koi' ne ste bile, ne gradovi vo 'koJ' ste ne bile..

Скопје!
Не бе..

Струмица, Гевгелија, Кратово, Виница, Велес, Штип,
Ја сум бил млад бе...

Во Кичево сте биле а :smir:

Струмица, Гевгелија, Штип, Берово, Делчево, Кратово...

Да не е некој расположен од горе наведениве градови, да му идаме во пакет со уште некој на едно кафе?

Лелеее...многу се! А има некои што сум била како мала, па сепак пак сакам да отидам - да го освежам сеќавањето... Воопшто не сум била во градовите на „западот“, како Дебар, Македонски Брод, Кичево, Тетово, Гостивар и искрено, баш сакам да отидам...Ееееј, абе и во Куманово не сум била...Имам колешки од Кичево и Куманово, па можеби...здравје...
А во следните градови сум била, ама пак ми се оди - Кочани, Крива Паланка, Штип и сл.
И ете пак ги заборавив Гевгелија и Пробиштип, ама за Гевгелија не е проблем, договорена сум со едни другарки да направиме една „рокада“ со погрешен воз као...Белким ќе испадне :music3:

Veles, ne sum bil do sega, ama ke odam

не сум бил во многу градови на Македонија и мислам дека со текот на времето ке ги посетам сите градови

Дебар, Виница, Ресен... Гарант има уште по некое, ама не ми текнува во моментов. И аман сменете го насловот. :)

kocani,prpobistip,pehcevo,kratovo,vinica,berovo,makedonska kamenica i zletovo

Тетово , Куманово ,Кочани , Битола и Охрид.

никогаш не сум бил во Дебар, Ресен и Крива Паланка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom