Градови во Македонија во кои никогаш не сте биле?

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Куманово, К.Паланка, Тетово, Гостивар,Дебар, Кичево и Кратово:toe: И не би сакал да ги посетам :haha:

Демир Капија,Кичево,Дебар и Гостивар во другите сите сум бил :)

ако пишам кај не сум бил ќе не раздени

Не сум била во следниве градови: Неготино, Струмица, Демир Капија, Гостивар, Кратово, Штип, Куманово.. :toe:

Берово
Богданци
Виница
Делчево
Демир Капија
Куманово
Крива Паланка
Македонска Каменица
Неготино
Пехчево
Пробиштип
Радовиш
и... ШТИП ...брука... скоро цела Источна Македонија :uvo::toe:

Демир Капија,Кичево,Дебар,Пробиштип,Радовиш,Виница,Богданци,Берово,Македонска Каменица,Пехчево, Штип, и не планирам да ги посетам во блиска иднина.:nenene:

Демир Капија,Кичево,Дебар,Пробиштип,Радовиш,Виница,Богданци,Берово,Македонска Каменица,Пехчево, Штип, и не планирам да ги посетам во блиска иднина.:nenene:

Е зш да не ги посетиш?

Јас планирам да си направам една трурнеја така да ќе ви пишам ка да се чекаме :smee:

А од каде ке почнеш?Да ти фрлим една кофа со вода да ти биде на срекja..........

Куманово, Крива Паланка, Берово, Виница, Ресен, Кичево, Дебар, Велес, Кавадарци, Македонска Каменица ( друг не ми текнува, во главно тие се )... натаму никогаш не ме носел патот. :)

Пааа има доста...
1.Тетово
2.Кичево
3.Виница
4.Мак.Каменица
5.К.Паланка
6.Кратово
7.Гостивар
8.М.Брод
9.Свети Николе
10.Пробиштип
11.Кочани
12.Делчево
13.Штип
14.Берово
15.Радовиш
16.Дебар
17.Демир Хисар
18.Неготино
19.Ресен
20.Кавадарци
:pos2::pos2::pos2::toe::toe::toe::toe::toe:

И кај мене ги има еден куп :)

1. Берово
  2. Богданци
  3. Валандово
  4. Виница
  5. Делчево
  6. Демир Капија
  7. Демир Хисар
  8. Кочани
  9. Кратово
  10. Крива Паланка
  11. Крушево
  12. Македонски Брод
  13. Македонска Каменица
  14. Пехчево
  15. Пробиштип
  16. Радовиш
  17. Свети Николе
  18. Штип

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom