Vodkamixx In-Line Skater

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Абе братми ти реков стај го онака у позадина као се вртка си вози лево десно и паѓа. :pos: Сеа да не набројуваме мислам, пошо ќе не бришат. :pos: Па ни игра ќе се види ни нишо. :pos:

=# Траам

Океј, Вотка, закон скејтер во празен базен на ролери си.

:pos::pos::pos::pos: ti si 100% lud :pos::pos::pos: top klip, ajde ako ne da praime kajgana rolanje :) i ja ne sum mnogu pro, ama ke ispadne dobro klipce :)

p.s. ke treba da otvarate tema "donacija " pa ziro smetka da otvaram pari za skrsenici da mi prakate :pos::pos::pos:

Може да праиме Кајгана ролање, али ако во ролањето вметнеме егзибиции, „фантазии”, финтици, скокање, пушање у скејт парк, боље да возиме вечер после 1 часот. :pos:

Башка ние навечер си идеме на стаза после 1 часот па возиме до 4, и праиме „фантазии” и да паднеш никој нема да ти се смее. :pos: Пошо нема никој. :pos: А и пивце си зиаме и си пиеме кај „амфитеатарот”.

ke vi bide aj samo steta so nema publika aj ke ne viknete i nas nekad pa da bide pointeresno ziri ova ona haha :pos:

Кој потези браво!Стварно беше ова за чиста 10-ка:uvo:

OOO Desko Danielovski, pa ti si bil zver be, a i sea gledam deka noviot telefon e soosema korektno iskoristen.
Auu... ojdof ja da trenjiram.

Samara, u vrska so Empty Pool Fantsies ke se dogovorime naskoro, ama mi mirisa na uspeshna igra :)

леле Деско ти ,,champion'' ке станеш ако вака продолжиш

и јас ке ти дадам 10 поени:salut:

Еве уште еден спуст, и тоа вечерва, тазе спуст. :) Малце лошо приземјување (уземљење :pos: ) но битно помина. :)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=6seYsKJ96zQ[/media]

аБЕ само за на x-game си

Алек ко наратор ме потсети на релито Брезница. :pos2::pos2::pos2:

п.с. Сезоната 2001/2003 :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom