Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Мистичен напиша:
Имаш со нешто да го поткрепиш тврдењето и со тоа да добиеш на одговорност?

Се занимаваат, се лажат самите себе и на тој начин се обидуваат да си ги смират гневот и љубомората. Ако ме погледнеш лошо, ќе ти направам магија. Еј, овој купил нова кола матер му ебам, ај ке му напраиме магија да ја лупне. Овој купил Најк, ај магија воздушното да му се дупне. Ја лажат и простата маса и ја музат.

Како при толку душмани Буш, Кастро, Чавез, Осама и компанија не ги фати ни една магија, а гарант редовно им прават. И сите мисици и секси ѕвезди на светов не ги фати ни еден урок... Џесика Алба, Моника Белучи, Бијонси, Ферџи...сите ми се и понатаму убави, а сите редовно ги урочуваат. Види ти чудо еј, гарант имаат Касперски анти меџик, АдАвер агенст урокс и Уроци - Срч енд дистрој...

:zlo: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

a od kaj znaes deka se drogiram.ako nikot mi e narkos ne znaci deka se drogiram
so sea,pogore negde procitav krtot,so ne go prasas dali e krt,ili fantomot
ccc
predrasudi

Na moeto semejstvo mu imaat dosta nasteteno so magii da znaete deka postojat, ima mnogu mnogu lugje sto se zanimavaat so tie raboti a magiite gi pravat turski Odzi. Sum pretrpel golemi problemi od tie raboti i veruvajte postojat. Ako nekoj ne veruva i saka da se uveri, neka otide na gledacka mozebi ke se iznenadis ako ti kazhat deka i na tebe imaat napraeno nesto i so i kako da naprais da go rasturis. Imam mnogu da zboruvam na temava nejkam da davam primeri od mojot zivot. Pozz

DA DA DA
nekoj mi ima frleno magija da nemozamd a otkacam ni eden od bivsite..
toa vi e crna magija
ne znam koj e .. ama koa ke go najdam... ke mu ja prenasocam

Се извинувам што морам да го кажам ова...ама: Прост народ.

Нека прочитаат "погодените" од магии па нека брише кој сака постов. Се што имав разумно да кажам во темава го кажав на првите страни.

Падна некој муабет на слична тема пред некое време, и за да се ”образоваме” за темата... ја гледавме Саб(р)ина.. на Амазон..КРТ.. кај и да е :)

Можам да ви кажам дека се чувствувам препороден после таа емисија. Сега знам дека СИТЕ луѓе чекаат некои документи да се решат... и дека ги очекува брак... :vozbud:

Uuuu gresno klikanje 200% ne vrz mene ama slusnav muabet na vremeto za eden moj komsija tolku od mene

Јаооо колку пати ми се случило да си помислам дека некои зли вештерки се собрале против мене. . .Може де се каже дека сум најголем баксуз и тоа е факт! А не верувам во магии и слични баења и катања али понекогаш некои стФари те тераат и во тоа да поверуваш...

jas mislam deka mi frlile magija,sveza e
do pred dve nedeli se bese vo red,i togas edna vecer vidov deka ne mozam veke da otkopcuvam gradnik so edna raka.
se si bese vo red porano,a sega treba da se macam
ccc

леле имало и полоши работи од што си мислев...богами и да немозеш да го откопчас не е мала работа..ај сеа се утешив имало и понесрекни од мене:music5:

hm,hm
masko sum,ova e seriozen problem

BabyGirl^^^ напиша:
ааа едно време бев опседната дека некој ми праи магии амаа она црнила...еј лош период беше тоа...ама проагја баш као во темана после дожд иде сонце
Се согласувам. Девојката се опседнала од самата помисла дека некој и прави магија.Кога престанала да мисли на тоа-магијата исчезнала.Just like that.

Не сум почувствувал магија врз мене.А бидејќи многу не верувам у тие работи тешко дека некогаш ќе почувствувам.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom