TpH_Bo_OkO
Трноризец
Кен самбади плиз тел ми какво значење има сајтов??? WTF??? Прекрасна изработка е ама кој ќе ми ја открие мистеријата на www.00112358.net , го частам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажи што направи пошто јас цел ден изгубив во мењање на знаци...а за частење нема проблем:helou:Martin$ напиша:Еј шо јака играааа
едит
интернет страна за тетоваааажи било, јас пак мислев ќе поиграм оооооо:smeshko: Faith is leaving us :nesvest:
Абе се направј ко шо требат и на крајот ме однесе кај едно видео малку ме уплаши оти ненадејно излезе и се појави таја рекламата за тетоважи хаха
+
ТРНУ треба сега да ме частиш :icon_razz
Е такво нешто јас несретнавСпаЈдеР напиша:Нешто не е во ред,три пати веќе ја уклучувам играта,три пати го поминувам првото ниво,второто ниво секад различно,прво ми беше ко меморија свртени картите наопаку,второто се распоредија поинаку знаците а сега третово ми даде еден круг и 8 знаци околу кругот,во средината има една линија и се пикаат коцките во таа линија,никако не можам да сватам што стискам различно?![]()