Најморничавиот сајт што го имам видено досега...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Локација
Дома
Веб-сајт
www.trn.blog.mk
Кен самбади плиз тел ми какво значење има сајтов??? WTF??? Прекрасна изработка е ама кој ќе ми ја открие мистеријата на www.00112358.net , го частам!

Kolku shto mozhev da svatam sajtot e vo izrabotka, vo maloto zhuto topche ima zoni kade shto mozhe so hover da se ide, i se istaknuvaat znacite malce od topcheto, shto bi trebalo da pretstavuva nekakvo meni...valjda

correction, bi trebalo da se najde kombinacija od tri znaka koja shto bi te noselo na next lvl, vidi tamu klikaj kje vidish kje ti se naredat u vertikala 3 znaci...ako ja najdesh taa kombinacija, si go "haknal" sajtot ondak....valjda

мрачно е ова еј!.......успеав да комбинирам 3 ама не запамтив пошто само кликав....и наеднаш се осветли целата топак и експлодира нешто....после тоа се јави еден мрачно чуден глас и ја раскажуваше Библијата а во мегувреме слушаш гласови во позадина....многу забегано....сеа имам една слика ама не разбирам што треба тука....многу јако..

едит....треба да се наместат ове тркалата...ама незнам како да контролирам сеуште...

aj pojasnite so treba da se naprajt

WTF ? кај го ископа ова бе аман :) .... на второно се изнакликав ама врска немам шо е финтава, светит ко ќе го кликниш па бледео е за 5 секунди ... изгледа по некој редослед треба да кликаш ама ајде де :)

Еј шо јака играааа

едит

интернет страна за тетоваааажи било, јас пак мислев ќе поиграм оооооо :cry: :smeshko: Faith is leaving us :nesvest:

Абе се направј ко шо требат и на крајот ме однесе кај едно видео малку ме уплаши оти ненадејно излезе и се појави таја рекламата за тетоважи хаха

+

ТРНУ треба сега да ме частиш :icon_razz

Martin$ напиша:
Еј шо јака играааа

едит

интернет страна за тетоваааажи било, јас пак мислев ќе поиграм оооооо :cry: :smeshko: Faith is leaving us :nesvest:

Абе се направј ко шо требат и на крајот ме однесе кај едно видео малку ме уплаши оти ненадејно излезе и се појави таја рекламата за тетоважи хаха

+

ТРНУ треба сега да ме частиш :icon_razz
Кажи што направи пошто јас цел ден изгубив во мењање на знаци...а за частење нема проблем:helou:

Ист знак треба во иста линија да направиш и тоа е тоа:)(ова е за второто) а на првото ја ставиш само светлечката топка(:)) врз таа големата и влагаш

Jao, pa poludijo sam!!! nikako da saznam sta se radi! i ovo je nesto slicno od toga!

ovde je i video

Нина добро објасна :) Се зафркавав за частењето, ако треба јас ќе те частам :icon_razz

Ovaa web strana ti ja otvara koga ja pomines "misterijata"-http://www.vixtattoos.com/

Нешто не е во ред,три пати веќе ја уклучувам играта,три пати го поминувам првото ниво,второто ниво секад различно,прво ми беше ко меморија свртени картите наопаку,второто се распоредија поинаку знаците а сега третово ми даде еден круг и 8 знаци околу кругот,во средината има една линија и се пикаат коцките во таа линија,никако не можам да сватам што стискам различно?:toe:

Deswaldos напиша:
Jao, pa poludijo sam!!! nikako da saznam sta se radi! i ovo je nesto slicno od toga!

ovde je i video
Kaj go najde ova prvovo be?? :) Го пробав ама ништо не сфаќам. Само забележав дека од повеќе знакчиња треба да составиш еден знак :)

СпаЈдеР напиша:
Нешто не е во ред,три пати веќе ја уклучувам играта,три пати го поминувам првото ниво,второто ниво секад различно,прво ми беше ко меморија свртени картите наопаку,второто се распоредија поинаку знаците а сега третово ми даде еден круг и 8 знаци околу кругот,во средината има една линија и се пикаат коцките во таа линија,никако не можам да сватам што стискам различно?:toe:
Е такво нешто јас несретнав :) Изгледа повеќе различни се :)

Мартинс првиот пат кога играв ми се појави тоа што го даде Десвалдос,после нешто друго,и третиот пат нешто трето,не знам што е финтава :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom