Кликај за Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Bang & Olufsen
  • Време на започнување Време на започнување
И мене тоа ми го вика цел ден. Чек да пробам со некое прокси да видам за друга земја што ќе каже. :)

Edit: пробав со Американско прокси, истиот проблем го јавува. Значи играва е ваљда исклучена на некое време. :)

vodkamixx напиша:
И мене тоа ми го вика цел ден. Чек да пробам со некое прокси да видам за друга земја што ќе каже. :)

Edit: пробав со Американско прокси, истиот проблем го јавува. Значи играва е ваљда исклучена на некое време. :)

hehe da da, garant vidoa deka tolku mala zemja so tolkava brzina napreduva :) se plasat da ne bideme u No.1 , toa ti e

HungryWolf напиша:
hehe da da, garant vidoa deka tolku mala zemja so tolkava brzina napreduva :) se plasat da ne bideme u No.1 , toa ti e

Абе летечи олабави го малку маусот, само шо го купи ќе го прегориш и овој:vozbud:

HungryWolf напиша:
ako presmetuvam dobro do nova godina, ke bideme vo prvi 5 :) zatoa stho prosek ni e za 24h 1.5 milion klikovi :) :je::je::je::je:
GO GO GO MACEDONIA

браво бе математичар :lol!:

31место сме ние :afro:

Na mene nesto ne mi raboti programata.Ke mi kaze nekoj zasto i so da napraam????

V_X_A напиша:
Na mene nesto ne mi raboti programata.Ke mi kaze nekoj zasto i so da napraam????

man, mora da ti bide aktivirana programata za da ti raboti :) startaj ja i minimiziraj ja, i posle samo nasoci go mausot na "click" i PRICNI F3 :toe:

dobro e, pak go otvoeija sajtov...
ajde site pak na klikanje (ili stiskanje F3):salut:

TOTAL 4,960,889
Including 1,154 of yours (999 today)

ех хехе конечно научив со програмава :)

етиопија има 1800 клика... немогуче!
него, ставајте сите програмчево и кљикајте!!

hahaha dobro e :) ja imam 14.000 glasovi :) ajde go go go macedonian, uste 225,931 za 29 mesto :) mora pred iran da sme :)

aj abe pederive ni zemaaa 10000 poeni, vidovte!!? ni trebaa uste 143.000, i naednas 153.000, demek 10.000 u 5 sec. gi napravija!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom