Која е судбината на убавите девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата petite cherie
  • Време на започнување Време на започнување
Idejata za temava mi dojde citajkji edna kniga vo koja se obrabotuva ova prashanje.I vo knigava znaci,odgovorot od prilika beshe deka ubavite devojki imaat najtazna sudbina koja inaku generalno bi se definirala kako"burzoaska reproduktivka":raz:
Pa bujrum,bash me interesira shto mislite

ubavite devojki - imaat najtazna sudbina - ke i se zakacat nekoi ,,momci,, i nema da ja ostavat nikogas na mira za da bide srekna i da si go zivee zivotot na raat :nesvest:

i jas sum cul deka ima, ama ne sum gi videl, ne gi znam.a i ubavinata e relativna za 10 godini od devojka e tetka jebi ga.

Судбината им е да бидат лутке са насловне стране со 16, разголени на 17, топлес на 18. Ок не дека дискриминирам, можно е да ве има и на 40 години на кавер од некој фенси магазин, ама потешко се наоѓа солиден пластичен хирург во ова време.

Не познавам некоја навистина убава девојка, а да е нормална во однесувањето, како и сите други девојки. Мора да биде влезена во некојси „Барби“ филм, па демек видете колку сум убава и ќе мавам корпи на сите страни... Занес и простотилак. :tapp:

Не познавам некоја навистина убава девојка, а да е нормална во однесувањето, како и сите други девојки. Мора да биде влезена во некојси „Барби“ филм, па демек видете колку сум убава и ќе мавам корпи на сите страни... Занес и простотилак. :tapp:

треба да ме запознаеш значи :pipi:

Судбината на убавите девојки е се што ќе постигнат у животот да се препишува на нивниот изглед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom