Која е судбината на убавите девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата petite cherie
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ако си убава ќе имаш тажна судбина? Работава испадна ако не си толку привлечна ке бидеш среќна.:raz:
Па што знам секој човек е убав на свој начин и секој успева во животот до оној степен до кој се потрудил.:smir:
Се на се зависи само од внатрешната убавина а не од изгледот.

Na NEKOJ NACIN taka e.. Tie sto se poubavi i sto sami sebe se dozivljavaat ko MISS SVETA se podignati.. Zatoa sto sekoja devojka vo princip e svesna kolku tolku za svojot izgled.. I tie sto se poubavi mislat deka imaat se vo zivotot.. Ali ne sfakaat deka ubavinata e prolazna rabota.. I koga ke ja izgubat.. Im ostanuva samo trul karakter i loso iskustvo.. :S

кики напиша:
Значи ако си убава ќе имаш тажна судбина? Работава испадна ако не си толку привлечна ке бидеш среќна.:raz:
Па што знам секој човек е убав на свој начин и секој успева во животот до оној степен до кој се потрудил.:smir:
Се на се зависи само од внатрешната убавина а не од изгледот.
Јас не можам да сконтам како е секој убав на свој начин...еве на пример ти,образложи на кој начин се чувствуваш убава...онака на свој начин?Шо мислиш дека е убаво кај тебе...физиономија,талент,карактер,или пак нешто друго??И многу ме интересира која е таа внатрешна убавина...што треба да поседува еден човек за да биди убав внатрешно?

Хахахахах, не е тажна судбината на убавите девојки,не, не, не!
Напротив!

Лејди Сатори напиша:
Хахахахах, не е тажна судбината на убавите девојки,не, не, не!
Напротив!

:zlo:

Па немаат судбина бар овие нашиве а и опширно ...... За греота сме

A во „Сто години самотија” - Маркес, не се вознесе убавата девојка во чиста божја енергија? :)
Надворешната убавина најчесто е во согласност со внатрешната. Убавите личности добиваат повеќе внимание од околината, со тоа и подобро образование, финансии..., = имаат поголеми шанси за квалитетно и убаво потомство. Оној што ја злоупотребува убавината пак, запаѓа во процес на деградирање на својата алка...
Убавите девојки биле прогласувани за вештерки (или не се давале на Богатите, царски, мамини мази; или пак, живееле распуштено)
Има и една турбофолкерска: „...муке су ти обрезале чело...” - внатрешната состојба влијае на надворешната - повторно согласност.
Се изгубив во речениците, игнорирајќи ги козметичките препарати останувам на ставот:
надворешноста е складна со внатрешноста.

Delux напиша:
Јас не можам да сконтам како е секој убав на свој начин...еве на пример ти,образложи на кој начин се чувствуваш убава...онака на свој начин?Шо мислиш дека е убаво кај тебе...физиономија,талент,карактер,или пак нешто друго??И многу ме интересира која е таа внатрешна убавина...што треба да поседува еден човек за да биди убав внатрешно?
Секој себеси се смета за убав. Или не е така?
Тоа што се сметаме себеси за убави не исполнува со самодоверба, барем мене. Сигурно постои нешто што би те привлекло кон некоја личност, не мора да е тоа само надворешен изглед, може да е начинот на кој се обраќа, нејзините потези, муабетот кој ќе ти го направи, односот спрема другите.
Оние работи кои јас ги сметам за поважни се оние кои ги истакнуваат вистинските вредности на личноста, а не важноста на надворешниот изглед.:smir:

Паметни сме убави
слатки ко бонбони
по нас машките лудуваат
ко кученца се они

Звезди ни симнуваат
цвеќиња купуваат
пијачки ни плаќаат
со коли дома
не’ враќааат.

Не може да се тешиме дека секој си е убав сам за себе, треба да биде убав и за околината ако не па...:jaj:
Мислам дека убавината е гооолема предност и нема зошто да се разговара многу околу тоа!

JASMIN напиша:
Паметни сме убави
слатки ко бонбони
по нас машките лудуваат
ко кученца се они

Звезди ни симнуваат
цвеќиња купуваат
пијачки ни плаќаат
со коли дома
не’ враќааат.

Потпис-Спонзоруша
Жртва-Глупави богаташи кои мислат дека (ќе се изразам фолкерски)Све је на продају:)

Razorblade Kiss напиша:
Потпис-Спонзоруша
Жртва-Глупави богаташи кои мислат дека (ќе се изразам фолкерски)Све је на продају:)
Ама знаеш кој е најдобриот дел? Не кажува дал ќе биде со него на крај, дали ќе влезе со неа дома?:):) Ќе го зафркне, јас мислам. :)

Темава е поставена со цел грдите девојки да се чувствуваат убаво за себе?
Не гледам друга причина.
Факт е дека убавите луѓе заработуваат повеќе, дека се побарани, дека е попријатно со нив да збори и работи човек.

Бејко напиша:
Убавите личности добиваат повеќе внимание од околината, со тоа и подобро образование

Добиваат и константо 5 ки за да можат секоја сесија да ги гледаат на испит:smir: (секакви идиоти се професори во нашава држава)

leandra напиша:
Добиваат и константо 5 ки за да можат секоја сесија да ги гледаат на испит:smir: (секакви идиоти се професори во нашава држава)

E da, tocno e toa znam primer, nekade loso pominuvaat kako na prethodniot primer ama nekade im gledaat niz prsti, zavisi od situacijata i od pristapot, moze nekoja da bide lepotica ama da nema kultura, znaenje i slicno. E togas gabe i e lepotata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom