Магии - бу!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Верувам..има свашта на светов...

Верувам во магии,урочуваат,те уништуваат..

Луд сум ? НЕ!:)

Стартер..има повеќе начини,најчест е со води..мртвачки води..

Сигурен сум дека магии, вуду кукли и слични глупости не постојат.
Да можело така лесно да се контролираат спортистите, секој клуб (тим) бил има по една магионичарка, нели?

Хипнозата постои, ама магии - не. :roll:
Комплетно се сложувам...Ко имав 2 години ми викаа ако не седиш ќе ти ја викниме вештерката да ти напраи магии..мухаха

магија според мене не постои... тоа ти е илузија помножена со брзина и добивате нешто што ни самиот нема да верувате дека се случува

@Поздрав до форумџијата R1 што имал магија за невидливост така да му препорачувам да престане да гледа хари Потер и да се врати малку во реалноста затоа што ако сте невидлив се што внесувате во организмот како исхрана ќе треба да ви се гледа како се вари низ вас и плус нема да можете ништо да гледате ако навистина постои невидливост бидејки очите имаат црна комора што со многу мала светлина се оштетуваи плус ќе нема да можете да спиете затоа што колку и да се обидувате да ги затворите очите светлината повторно ќе ви смета.......

hmmm.... edno ke kazam-veruvam (ama sepak bi sakala da sum kako site vas -koi ne veruvate-...da se vratam vo vremeto koga ne ja znaev vistinata)

hmmm.... edno ke kazam-veruvam (ama sepak bi sakala da sum kako site vas -koi ne veruvate-...da se vratam vo vremeto koga ne ja znaev vistinata)

Ај кажи искуството сеа ко почна, баш ме интересира. Ако не сакаш овде, додади ме на мсн.

Sto da me Vides Apokalipto,treba da se snimam i da vi pokazam?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom