Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе нешто поразголено а не гани маица како на зумерски концерт у МКЦ да е отидена и позадина како од геј работилница у Менада.

Добро бе па ти ситничар, секако би и ја исцепал мјцата и би и влетал како ред зурла во темана за рамна земја.

Добро бе па ти ситничар, секако би и ја исцепал мјцата и би и влетал како ред зурла во темана за рамна земја.
Па затоа викам дека типкава личи дека е убава ама ти многу ужасна слика си и избрал за да ја испрезентираш.
Вакво нешто се става :
tate-mcrae-red-carpet.jpg

Vori
Глупоќата кулминираше во Кунташе темата, за изгубеното куче. Расчепкај, таква префинета глупоќа, ретко.
Модераторите ја упропастија таа златна тема со бришење на пола постови..!

Еееее.. а имаше потенцијал да стане класика како Ана Каренина.. Психијатриски труд за глупоќата на една "Ана" и еден "Вронски" ака Вори!

Ne znam zosto ne vi prai merak Maca Diskrecija... Uvek koga ja spomnuvam, me hejtate..
Затој што чудни стфорења како тебе не су репер да кажеф што е добро.
Башка глуп си.
А и туј Мацу никој не гу знае осфен тебе, зшто и ти си сељак како њума.

Затој што чудни стфорења како тебе не су репер да кажеф што е добро.
Башка глуп си.
А и туј Мацу никој не гу знае осфен тебе, зшто си си сељак како њума.
Kako be ne ja znaes Maca.. Pa maca e picketina i pol za ovie sto gi spomnuvate tuka.. posebno za onaa nosonjata

Kako be ne ja znaes Maca.. Pa maca e picketina i pol za ovie sto gi spomnuvate tuka.. posebno za onaa nosonjata
Еве ти доказ на овој мое погоре.
Не гу знам, ке ти пишу по трет пут, не сам сељак.
А и која е логика дека некоја ако е пичкетина одма мора сфи да гу знаеф.

Носоња е друга приказна.
Ја повише тебе би те ебаја без да те знам него њума.

Еве ти доказ на овој мое погоре.
Не гу знам, ке ти пишу по трет пут, не сам сељак.
А и која е логика дека некоја ако е пичкетина одма мора сфи да гу знаеф.

Носоња е друга приказна.
Ја повише тебе би те ебаја без да те знам него њума.
Bogami kako sum se zdebelil, cickive golemi ko na nosonjata mi se... Nema da ima razlika

bas ne moze da se proceni ubavvo
Може да се процени,нос полош не сум видел.Нема ни цицка,ни тело ни гз.
Друго,оваа Меџик Мајк на која дрка е далеку подобра варијанта на чист пример на коњска фаца со асиметричен нос,а одлично тело на гз и бујни гради,башка наша Македонка е од Градско што е бонус прилог на етничка линија.

Меџик Мајк доста дркаш и начекај ја веќе.Циганите викаат чуча кога сакаат цице,така и на оваа.Ќе ти рипне курето и ќе ти стане камен.
Автоматски споено мислење:

Дај бе нешто поразголено а не гани маица како на зумерски концерт у МКЦ да е отидена и позадина како од геј работилница у Менада.
реков дека не штима со цурава.Чим и уште еден член критикува,не чини.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom