Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зш ми го избришаа претходниов пост, ама пак ќе се повторам, можеше тоа да го кажеш малце покултурно. Ја не сум била комшика со ерзана па да знам дали е ромка или албанка.
Ааа се извињавам тогаш… не приметив дека некултурно беше…
Јас мислев дека за некоја позната пејачка правиме муабет, па очекував сите да знаат.
Нејсе :rolleyes:

@Хоуп ли ја фана метлата пак?
Не приметив, многу прашина и онака се крена..

@Ocajna права дама, културна, гостопримлива и секако, ми дади (бакшиш хехе)

Он топик: Со Гал Гадот :X3:

Единстевн ГИЛФ што ми прави мерак.

main-qimg-6626bc440378c4bf13b62eec8c59c7bb-lq
Другар оваа повеќе иде накај Тееn како што старее ,ни малку не е GILF.Ептен се држи.

Со тета Уранија од Хелсиншки. Стоп за тортурата? Хехе, ќе видиме тоа. :sneaky:

Речиси 8 години не се појавила, како во глувчешка дупка да е скриена. Ама ако, за некој месец би требало да излезе и да почне повторно да нè чува и брани од режими и диктатори.

qQb85Gx.jpeg

Со сите 3 ама посебно. Таман да имам време да им се посветам. И тоа прво со црнкињата за загревање, па со плавушата за билдање кондиција и на крај со латиното за да издржам најдолго.

Аууу каква се направила

Јебига за разлика од Моничето оваа е спротивност, не старее добро ама па дури беше помлада и посува не ми го правеше меракот.

Пресадуваше бубрег и пие хормони или не знам таму какви лекови за телото да му го прифати затоа е збучена инсче баш беше пичка уба :D

Со сите 3 ама посебно. Таман да имам време да им се посветам. И тоа прво со црнкињата за загревање, па со плавушата за билдање кондиција и на крај со латиното за да издржам најдолго.
Ebati mazhishteto cvikna od 3 Pichki na kupche. :D
Da go pratime @TaftaCrew che gi izlizhi za 5 minuti site tri i toa odednash!

Да поставиме една анкета што ќе ги реши сите дилеми, Дарја Мустафаоглу VS Јована Мојсоска...

Sudejchi po diskusiive i preturkuvanjava koj poprv bi rekol deka Darja e vo vodstvo! :D

Дарја ми е онака повеќе како од време на факултет, ебазовна и харизматична, после секс цигари, кафе и долги разговори.
Додека оваа Мојсовска е класична милфара, види и ја таа фаца и цицка има да легне на блоуџаб невидено добро.

Кога би размислил убаво и на двете им давам предност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom