Grey's Anatomy

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување
Финале на ниво карактеристично за серијава, драма која те држи во неизвесност до последната минута.
Единствено не ми се допадна што и направи Аризона на Кели, после се што мораше да истрпи Кели со Аризона она отиде и легна при првото искушение, и уште има сила тоа да го правда и да и го фрли во лице тоа што и ја ампутираше ногата Кели, а без тоа немаше да преживее.
Се надевам на возбудлива нова сезона.

На сите кои ја гледаат Grey's аnatomy им ја преопрачувам да ја ѕирнат и Емily Owens M.D. , многу се слични, штета што ја откажаа, само 13 епизоди, но сепак вреди да се погледне http://www.imdb.com/title/tt2290339/

Не ги гледав подолго време последните епизоди од оваа сезона, па направив мал маратон и ги изгледав сите. Приметив во позадина одат кавери од стари добри песни и побарав на нет и видов дека саундракот од поголемиот дела на 10 сезона се всушност кавери на познати песни од 80 те години. Многу добро звучат , впрочем Grey's anatomy имала секогаш добра музика (ако не и една од најдобрите во тој жанр)
Еве на оваа страна кој сака може да ги разгледа песните од оваа сезона има некои кавери што се супер направени
http://www.tunefind.com/show/greys-anatomy/season-10

п.с Штета што Кристина си заминува оваа сезона .... :(

Mnogu dobra serija, Kristina (Sandra Oh) koj lik da se izvadi covek od patiki!
Porano ja gledav pa neso ja prekinav I sea koga I sednav site epizodi od sam start, Burke (Isaiah Washington) mi bea sovrsen spoj so Kristina I znaci tesko deka ke bide tolku dobra 11 ta bez nea. My person thing...
I da dodadam toa bolnicata se sto se desava spasuvanje zivoti extremni operacii iako e serija ali mi diga adrenalin do max!

Во финалето ми фалеше заедничка сцена меѓу Алекс, Кристина и Мередит. Одлично финале, и совршен излез за Кристина од серијата. Шонда Рајмс напиша на твитер дека тоа е единствениот излез кој е најлогичен за ликот.

Не е фер да кажам многумина може не ја гледале последната. Ќе почекам заедно да си плачеме.
После ова, јас и официјално и кажувам доста и крај на серијава.
Го претераа.
Доста беше... од мене барем.

После ова, јас и официјално и кажувам доста и крај на серијава.
Го претераа.
Доста беше... од мене барем.

Го претераа, баш така. Имаше други начини да ја одржат серијата, а и без големи драми доволно интересна беше се'уште.
Не само ти, верувам дека гледаноста ептен ќе и опадне. Едноставно ова е превише. Еј 10 години ја гледам! :place:

До кога ќе трае серијава, додека не ги убијат сите ли???
Нема смисла веќе, требаше одамна да заврши, барем колку толку со некој нормален крај, а не вака да ги убиваат еден по еден....

До кога ќе трае серијава, додека не ги убијат сите ли???
Нема смисла веќе, требаше одамна да заврши, барем колку толку со некој нормален крај, а не вака да ги убиваат еден по еден....

Уште една сезона со сигурност ќе биде, Ellen Pompeo имаподпишано за уште една сезона.. Се надевам и финална сезона..

Уште една сезона со сигурност ќе биде, Ellen Pompeo имаподпишано за уште една сезона.. Се надевам и финална сезона..
А што ќе глуми Греј сама во таа сезона, нели цела серија се вртеше окулу Греј и Дерек, незнам што мислат да направат ама знаејќи дека Дерек (Патрик Демпси) немал намера да продолжи да глуми во серијата, исто како што направи лани и Кристина (Сандра Ох), требаше ланската да им биде последна сезона, додека беа колку толку останати глумците од оригиналниот кастинг, и да заврши можеби не со хепи енд, ама сигурно не вака, со убивање на главните ликови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom