Grey's Anatomy

• Креатор на темата Креатор на темата Bush(av)
  • Време на започнување Време на започнување

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Еј луѓе, ја има некој гледано Анатомија на хрватска Nova?Ај мислења ве молааамммм :tv:

Мислење??? Нема што да се мисли, дефинитивно најдобрата серија која ја имам гледано. Ме фасцинира начинот на кој се справуваат со професионалниот и приватниот живот.

И јас горе долу го делам мислењето со PiNkGiRl .Супер серија,ја гледам од првата епизода.Секој понеделник од 21:30.......Блоб из бизи :)

http://www.greysanatomyinsider.com/
Има повеќе страници,но мене оваа ми е најдобра (не е официјалната)
Има новости,епизоди,интервјуа со актерите,интересни анкети и сл.
Check It Out! :)

A be seriive da ne stanale site sexualni? :)
Mislam...pola desavki u serija so sexual content, pa u druga serija isto.
Sledno i u CSI: Miami da vidam nekolku sceni takvi i gotovo.
Ebah go.

Kaj e dobrata stara Kasandra, La Usurpadora i tako dalje?

Јас ја следам, добра серија!

Еј гледаше ли некој у понеделникот, шо стана.........баш тогаш го заебаа преносот на NOVA :nerv:

Многу добра серија ја глеам онака интересна ми е затоа многу ми е жал кога знам дека Нова ТВ кај и да е ке ја укинат пошто ја емитувале без дозвола

Уште таа глупост со Нова да ја направат, и толку од моето гледање телевизија. Од ко ја исклучија ХТВ2 еден куп серии престанав да гледам. И сега ако си одат и Греј, Зајнфелд, НЦИС, и уште некоја......ќе го фрлам ТВто низ прозорец :)

Изгледа у понеделник, сите ќе се на матурската на таа девојката шо е болна од рак, Мер и McDreamy ќе се плеснат, а за детали незнам, ми го зезнаа преносоооот :(

House MD e bolja od Grey's Anatomy

Да и според мене е подобра, ама е скроз различен жанр. Тие повеќе се на драма-мистериозни заболувања итн, а овде (како што некој пред мене кажа :) ) се повеќе фрлени на меќусебни врски, секс итн :)

Fluffy напиша:
House MD e bolja od Grey's Anatomy
Хаус е закон по огорчен доктор неам видено хиихи, двете серији се над просек само ретко ги гледам

Еее супер е серијава и јас ја гледам...Ама многу ме изнервира тоа во понеделникот...па не е фер само шо седнав да гледам и оп - нема Nova...
П.С. Се молам да не ја укинат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom