Не можев да најдам постоечка тема за ова. Ми треба сервис (освен овластениот) за KIA во Скопје.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Киа Моторс кај, до електроелемент (комшии се) и таму има сервис ама не е тоа сервис всушност тоа е само за прв сервис и тие ќе ти кажат
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Тие ќе ми кажат сервис друг каде има? не сфатив баш![]()
Ако си во скопје Киа Моторс автосалон се наоѓа кај електроелемент и таму вршат сервис ама само како прв сервис што значи купуваш нова кола КИА и тие вршат прв основен сервис масла ,филтри и ситници и толку додека голем сервис тие ќе ви кажат каде се наоѓа
Овластен сервис да не сечат, колат, бричат и уште да препорачуваат други сервиси? Браво за КИА, искрено првпат слушам за вакво нешто.
Обично јас кога ќе влезам во овластен сервис за Мерцедес бараат да го жртвувам првороденчето и плус бубрегот!
Ова од искуство или од памет делиш совети?Киа Моторс кај, до електроелемент (комшии се) и таму има сервис ама не е тоа сервис всушност тоа е само за прв сервис и тие ќе ти кажат
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Ова од искуство или од памет делиш совети?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Брат ми работи во киа и кога му го кажав овој муабет само ми кажа кој ти ја кажал оваа глупост [emoji846]Јок , комшија мој си има купено нов Киа Цид и ми кажа точно онака како што пишав
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Брат ми работи во киа и кога му го кажав овој муабет само ми кажа кој ти ја кажал оваа глупост [emoji846]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Zravo na site. Imam KIA CAPITAL GLX 1994g , tesko se naogaat delovi.
Mi teba DISKOVI , PLOCKI , GURTNI I OSTANATI DELOVI za ovoj model ....
Kade moze da se nabavat delovi ???/
Doma i stranstvo ????