Кратово

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Damn...

Знам за Крат(к)ово 5 денари е кафето или така нешто:) во кафуле...

Volkswagen напиша:
Damn...

kolku sto se sekavam 10 denari kafe,30 denari bilo kakov sok,50denari pivo,i votka 60den. itn. site alkoholni pijaloci se dvizat nekadde okolu 50-60den

Vistinski ceni za korekten personal i korektni gosti shto ne se prepichuvaat,a i kolku bi bila cenata (realnata)na edno tursko kafe?100gr=60den.=25kafinja?+plin ili struja shto da e 3-4 den.duplp od toa 6-8den.danok jiga miga=10

SUDBINA напиша:
Нема град како што е Кратово - Да ви обрзложам бидејки живеам во тој град:
1. Нема ништо
2. Нема место кај ке се вози ролерки или скејт
3.Нема популација
4. Нема развивање на други спортови освен фудбалот
5. Све е лудница у градов
6. Реката и улициве ни се ептен "Чисти"
7. Градов умира као куче
- Ама сепак си го сакам мојов град Кратово - барем ја произведуваме Добра Вода
e a moze li da znaeme koj si i kade zivees potocno

Volkswagen напиша:
Damn...

imas i za 2 den zavisi kaj ides ali za tebe moze i bes pari

Кратовци!Мирни!Не си га ругајте градо!

Vo vtorata svetska vojna stignal Hitler do kratovo i rekol: Ova e kraj na svetot aj nazad sega! hehe

Shtranga kako si pomina za praznicite?Slusham i Madjo i Maja bile dojdeni za veligden

схтранга како си помина у кратово за велигден немасе те несто не те виде како бесе родендено

kratovcanec напиша:
схтранга како си помина у кратово за велигден немасе те несто не те виде како бесе родендено

fala party bracker i kratovcanec, super bese i odmorot i rodendenot :) , se nashetav i napolniv baterii za do juli :) znaci juli pak odam dolu :je: ni jas ne te vidov kratovcanec, a be golem grad kaj ke se videme i posle nekoj ke rece Kratovo bilo malo gradce :pos2:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom