Мојата опсесија...мислам хоби - Дигимон!

• Креатор на темата Креатор на темата Samaramon
  • Време на започнување Време на започнување
Мими нема ,,ангел,, Хикари има. И не е ангел, дигимон во облик на ангел....

Браво! Секоја чест Самара браво!..Јас собриав до 4 одд жетони од Покемон сега ништо во моментовto e to

Samara напиша:
Мими нема ,,ангел,, Хикари има. И не е ангел, дигимон во облик на ангел....
Pa neli nejzinoto od ko kje mutirase licese na Angel?:)
ustvari taka nekako bese:)

Мислиш на Ангевомон?
Angewomon2.jpg

На мушкото. :wink: така ја разбрав.

:vozbud::vozbud::vozbud:браво:vozbud::vozbud::vozbud: леле и јас многу ги гледаФ ама до 13-14 год. и велиш бараш нешо дигимон-ално??? ќе видам ќе се распрашам него види си ти во продавници за играчки или по пазари такФи работи има кукли сликички од нив итн. итн...

Samara digitize во SaaaaaaaaamaraaMOnnnn!!!!! :pos2::pos2::pos2:

=D

Инаку јас видов во сите продавници овде, верувај, се имам купено што најдоф.
А Свифти, мушкото е на Такеру, а Мими е женско, и незнаеф шо сака афторот да каже.

јас колку шо памтам и на Такеру и на Мими беа ангели едниот онака плаФ мислам би требало да биди M, а на Мими со розево изгледа F. ги има Никола смешано изгледа :)

Samara,јас го собирав албумот со слики,и можда негде по куќава е оставен,ако случајно го најдам ќе ти пуштам пп
bu.gif

=D

И да не го најдеш, фала за трудот.

Во нашава куќа многу е тешко да се најде нешто бидејќи во визбата ништо не знам кај ми е,најдов 2 албума симпсонови 1 дел,симпсонови 2 дел,фудбалски првенства два албума,еден со мачки,хари потер,покемон,а од дигимон најдов сликици од џебниот албум исполепени на еден лист...како и да е,не побарав се,а знам дека и јас го собирав албумот,а сестра ми исто ко тебе,имаше една кутијка со секакви работи од дигимон,и таа ја барав ама нигде не ја најдов,ама уште ќе барам,не бива се да се заврши за 1-2 саата :toe:

Овде имало баги луѓе заразени со дигимон значи. :) ее ко мал колку си се филмав со нив :) ама не станав толку многу зависен како Самара

Јас гледав ова ко помал поред братми(зашо тој е помал)...интересно ми беше тогаш...а омилен ми е оноа на тој компјутерџиата шо се шеташе со лап-топ цело време...теее све сум заборавил бре.......Самара ај помош малце како се викаше тој :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom