Мојата опсесија...мислам хоби - Дигимон!

• Креатор на темата Креатор на темата Samaramon
  • Време на започнување Време на започнување

Samaramon

¤ ξωટ ¤
Член од
17 декември 2005
Мислења
1.081
Поени од реакции
18
Локација
Штип
Веб-сајт
www.facebook.com
Еве решив да споделам со вас.
Уште од кога првпат се појави Дигимон на А1 телевизија, јас на некој начин се вљубив во него. Одтогаш собирам/купувам се што ќе најдам од Дигимон.
Па еве дел од мојата колекција. Повторувам, ДЕЛ!
Другото што имам се игри за Плеј Стејшн, видео касети со сите епизоди, цедиња со епизодите на англиски и јапонски, соундтракот од сите сезони и над 1000 сликички складирани во фолдер Дигимон.
Па еве, се изнамачив да сликам се што имам онака, материјално-

80588585is5.gif

Мојата Дигимон кутија. Во неа складирам се. Ја направиф сама С=

4kkqi2s.gif

Дигимон маичка шо си ја купиф од еден саем у Охрид одамна. Не ја носам, малечка е.

67nlfu1.gif

Пакетките од албумот, обвивки од лижафчиња, гума за џвакање, тефтерчиња, гуми за џвакање, сликички од гуми за џвакање, обвивки од гуми за џвакање...

4pob709.gif

Две тетратки, сликовница (си ја купиф од Велес лол), боенка.

67s3ozq.gif

Дигимон флипс х2, Дигимон сет, Дигимон такфи со сликички и мастики беа, прскалици, освежувач за у кола, беџ, вафла, чоколатце. (обвивки афкорс, празни се.)

67626wo.gif

Карти.

52gaek4.gif

Жетони.

639u04l.gif

Корици за тетратки. Малку исшарани, ама тоа ти е.

4kd7ifs.gif

Друг вид карти, мастика некоја, честитка, картичка, остаток од Тул Сет, сликици од албумот, тетоважи.

6cypg6p.gif

Книжени и пластични ќесиња.

643px1y.gif

Стикерс (лепенки) некои залепени, некои не. Лилимон шо свети у темно.

4tjyo0k.gif

Постерчиња од Другарче, Развигорче, и шознам шоче.

4qxvvah.gif

Дигимон весници, манга (стрип), ми ги прати другар од Мексико. Исто така, џебен албум, имав два, едниот пополнет едниот не.

68ig6qd.gif

Постерот од албумот, и рекламката за ,,тротинетмон,,.

4umb2up.gif

Играчкички.

4km4wgy.gif

Глоу ин д дарк.

530go0j.gif

Енд деј ду! (ми се сфиѓа сликава незнам зш)

4lj6q01.gif

Друг вид жетони, и вртимушки.

54ci253.gif

Слагалка шо си ја купиф од Египет. Ми фалат две делчиња =(

Ете тоа е. Океј, не сум фрик облечен во дигимон мајца и со дигимон фризура, не напаѓајте и не давајте прерасуди. Ова ми е еден вид хоби, како шо мајките на времето собирале салфетки и марамчиња.

Е сега, сакам да прашам-

Дали некој од вас има нешто Дигимон?
Особено ми треба албумот со самолепливи сликички, кој при преселбата го изгубив а ми беше многу важен. Или било што Дигимон во вашиот град, спремна сум да купам се, бидејќи го исцрпив Штип.

Толку од мене.

хехе знам те лично затоа да знам на што се си спремна :) Ама треба да почнеш и пошироко од македонија да купуваш дигимон работи лол. а и фалат ти 2 делчиња од слагалицата:pos:

Wowww ej ti si opsednat so niv i jas bev ko pomal ko gi gledav ama ne do tolku :) alal neka ti e neznam so da recam

Samara напиша:
Слагалка шо си ја купиф од Египет. Ми фалат две делчиња =(

Saiya Jin напиша:
хехе знам те лично затоа да знам на што се си спремна :) Ама треба да почнеш и пошироко од македонија да купуваш дигимон работи лол. а и фалат ти 2 делчиња од слагалицата:pos:

Стево читај поубаво ц ц ц.

FLiX, опседнатА. :helou:

WoW :icon_eek:

Свака част за колекцијава ... јас немам хоби :( како помал собирав поштенски марки

Samara напиша:
Лилимон шо свети у темно.
Samara напиша:
,,тротинетмон,,.
:pos: :pos: :pos: :pos:

Samaramon

Браво за колекцијава морам да ти признаам, таква страст и култ кон Дигимон, едноставно e :icon_eek:

Лилимон....:pos:
Кикивимон :pos:
Мангомангомон...:pos:

Велосипедмон :pos:
Автомобилмон :pos:

Lele Samara bravo,mislam kako si sobrala tolku?? Jas edvaj se izbroja a ne pa i ja da sobiram!!!! Mislam kako si uspeala se tolku...Usvari ljubovta kon neso se pravi.Ni jas neam hobi,igram na komp samo kako hobi. Inace ubavo e da si sobiras neso,ali ja ne sakam ,a pogovorkata e ako se saka se se moze!

Се цени посветеноста. Никад не сум сакал Дигимон, Покемон или What-so-ever-mon.

Лол... А порано се собираа салфетки.

Собирам ножеви. Ловечки, лептири, скакавци, на склапање, бодежи и сл.

Сака некој да се мења? :P

Sith

Samaramon секоја чест...

Убаво е луѓето што си имаат опсесија...

Мојата за жал е малку поскапа, па морам да правам купи продај...а сега ме зажежи морам да правам пари и нема везе де...

важно секоја чест!

И сестра ми е опседната со Дигимон...Дури и напорна е бе:)
Иначе јас ја љубев ногу Мими и тоа нејзиниот ангел:) (заборајв како се викаше):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom