СП 2018 - 1/8 финале | Бразил - Мексико | Самара Арена | 02.07.2018 | 16:00

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест на тој што ги пушта химниве, ги остави до крај да си ја испеат бразилциве, па ја пушти мексиканскава
Браво

So ti znaci otvoren fudbal, prolete poluvremeto

Колку не му одговара позицијава на Вилиан.. Четрврти меч по ред е катастрофа.
Боље нека го стаи Жесус на крило место него, и Фирмино шпиц.

Колку не му одговара позицијава на Вилиан.. Четрврти меч по ред е катастрофа.
Боље нека го стаи Жесус на крило место него, и Фирмино шпиц.
Фирмино на хартија каде сакаш можеш да го ставиш, роаминг позиција има :)))))

Фирмино дреме на клупа, дрвото вилијан сите утакмици ги изигра до сега

Содржајни 0-0, во споредба со вчерашниот натпревар помеѓу Хрватска-Данска овие 0-0 изгледаат како 5-5.

Хесус и Вилијан појма немаат. Очајни се цело првенство, не знам што ги турка толку.

Интересна тактика му е ова за бранење корнер на Мексиканците 3 играчи напред остават и неможат Бразилците салам долг корнер да изведат :icon_lol:

Респект за играта иако тешко да догурат до пенали кога тогаш ќе дај Бразил

Некој да објасни кој кур е овај тежок транс/краток филм со брачниот пар и чорапите, паштетата, избирањето нож, правењето салата и пиењето ракија?

Некој да објасни кој кур е овај тежок транс/краток филм со брачниот пар и чорапите, паштетата, избирањето нож, правењето салата и пиењето ракија?
Жими се истото се прашувам. Вчера го видов првпат, ме напна а траеше само неколку минути :D

Недостасува Даглас Коста десно, многу е подобра играта со него. Исто и Марсело за да им помага на Кутињо и Нејмар во офанзива. Фирмино мора да влезе, или на местото на Жесус или на Вилијан.

Жими се истото се прашувам. Вчера го видов првпат, ме напна а траеше само неколку минути :D
Цело време чекав да се деси нешто некаков заклучок или реклама за било што... Ама не, си заспаа онака.

Епа сакавте нешто посодржајно на полувреме, ете ви Линч приказна, мозгајте :D

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom