Топ 10 и репутација

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Vodkamixx , овој Никола те заеба :pos: од позади :pos: само едно женско ти остана

untitled6rn.png

Гижо уживај со овој пост ја заминувам и Nikki му отстапувам место на Никола да биде меѓу две! :pos:

Сега терам у mission imposible кон Андроник, малку тежок ќе биде за поминување, добро е не е тука, ќе го стигам побрзо, нема да ми бега со постови, и SpAcE_CoWbOy ако остане со овој број на постови после Андроник го шишам него, за 2. :pos: :pos:

ова со топ10 ми е исто како да се мери кој има поголем :osmeh:

Garfield напиша:
Тоа дека имаш само 60-тина постови или !!!

да и сакам да ми порасне како на тебе да можам и ја да фаќам сеир на тие шо имаат помалку постови !!!

Acid напиша:
Ај мамата, Дивајн ми киднала со постови! :shok: :palka:
И плус замисли вчера пола вечер интернетот ми беше катастрофа, па неможев уште дупло да додадам :pos:
Ејсид, не ме бркај, многу ми се свиѓа трето место :(

Џабе везеш Данке. Ти го препуштам третото место, ама откако јас ќе дојдам на второ. Тоа место одамна е резервирано за мене. :ne:

Ти второ, јас трето може. Пушти го Мистичен на принуден одмор ван земјава! :poos:

vodkamixx напиша:
Сега терам у mission imposible кон Андроник, малку тежок ќе биде за поминување, добро е не е тука, ќе го стигам побрзо, нема да ми бега со постови, и SpAcE_CoWbOy ако остане со овој број на постови после Андроник го шишам него, за 2. :pos: :pos:

мене ми е досадно нема кого да престигнувам, можам само да бегам

Гижо напиша:
vodkamixx напиша:

мене ми е досадно нема кого да престигнувам, можам само да бегам

You can run, but you can't hide :D :wink:

Мхм, готово - уште овој пост и јас сум на трето место!
Јеееееееееееееееееееееееееееееееееееее! :ojea:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom