Првата Македонка Вo Victoria's Secret!:)

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos: :pos: :pos: abe vakva tipka za na pazar ne baraat,a ne pa za vo Victoria Secret leee me iznasmea :pos: :pos: :pos:

Не...не не не нејкам да верувам дека има вакво нешто...оној скорпио го измислил ова...100%, неможе толку глупи луге да се родат...бог да чува бре...па уште 3та ке излагала...

Скорпио20 е мајстор за убедување....да убедиш некоја ваква дека има добро тело и дека ке настапува за ВС треба стварно да си мајстор

DuFFy напиша:
Не...не не не нејкам да верувам дека има вакво нешто...оној скорпио го измислил ова...100%, неможе толку глупи луге да се родат...бог да чува бре...па уште 3та ке излагала...

Скорпио20 е мајстор за убедување....да убедиш некоја ваква дека има добро тело и дека ке настапува за ВС треба стварно да си мајстор
а со која цел би го измислил ова ..сакаш да те поврзам со девојката директно да видиш дека стварно постои ???:helou:
бтв да не би било смешно сигурно не би го ставил тука

Некни ја видов оваа на Fashion TV:pos: :pos: :pos: :je: :je: :je: :kez: :kez: :kez:

Абе ајде оваа Кандидатка за VS
Оваа од Кандидатка ни буквата К не ја заслужува...хахаха:tapp:

AJJJJjjj ke umram..... :pos2::pos2::pos2::pos2:
sto drzi zemjava.. vakvi ko ovaa ni kvarat reputacija....covekuuuuuuuuuuuuuuuu
ne e muguceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

i sto bidna so ovaa?
VS ha.... ne e normalna definitivno mislam yes da celta gi opraduva sredstvata ali...
ova...
ma ovaa treba da se poredi so site tamu za da ja viknat otkoa celosno ke se plastificira

interesna rabota.
samo pisii deka umetcite vo kosata ne i stojat ubavo i se druga boja , a za gazot da ne zboram
:toe::toe:

жално.....:tapp:
боже мој...приглупи евтини дрољички.......и вакви шетаат низ свет и се представуваат ко македонки...и сето тоа се разбира го подобрува општиот впечаток за нас :tapp::nesum:

Добро бе кажете ми како таа ''превртена саксија'' може да биде модел...Не бе убаво викаат,у Америка на сите им се испрани мозоците од рекламите дека сите можат да бидат што ке посакаат

btw пишала дека е висока 6,1 (183цм+/-) и 200 pounds(100кг+/-),првпат слушам дека тие пропорции биле идеални за модел!?!?!?!

Serpico напиша:
Скорпио, татко ми е адвокат, ако ти треба еден ден....

А сигурно ќе ти притреба :pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:ija::ija::ija:WOOOOW!!!!:ija::ija::ija: какво маче, Кристофер... хахахаааа ова на сликата машко или женЦко е ???? леле тешки идиоти..:tapp: :pos::pos::pos:

Rodeo напиша:
Добро бе кажете ми како таа ''превртена саксија'' може да биде модел...Не бе убаво викаат,у Америка на сите им се испрани мозоците од рекламите дека сите можат да бидат што ке посакаат

btw пишала дека е висока 6,1 (183цм+/-) и 200 pounds(100кг+/-),првпат слушам дека тие пропорции биле идеални за модел!?!?!?!
6,1 foot= 185,928 cm
200 pound= 90,71848 kg
Нејзиниве пропорции се идеални за билдер :) :)
Идеални пропорции за билдер се (висина/тежина) 1.9
Нејзините се 2.0495

Оваа не е саглам... Се шета па земјава:pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom