Берово

• Креатор на темата Креатор на темата sinook
  • Време на започнување Време на започнување
Нема веќе....се е резервирано! требало уште пред 2-3 недели
brat jas izdavm sobi vo berovo i toa mnogu luksuzni ako ti treba nekogas smestaj mozes da me pobaras na ovo broj 078716085 zlatko
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 05:08 ---
se izdavat sobi vo perovo so posebno vc so posebna kujna so parno grenje so bezicen internet so terasa so tv so dvd so besplaten parking i taka natamu ako saka nekoj neka me pobara tel.078-716-085 zlatko e-mail zvalmarski@yahoo.com

Mi treba soba za 2ca vo Berovo za vikendov (sabota i nedela). Nekoj od berovcani da pise sto kako ima ponudi ?

Мене ме интересира да не издава некој вила покрај Беровско езеро, конкретно за нова година, значи 31-1-2, можеби и 3-ти. Ни треба вила за 10-14 луѓе, сите се парови така да со 5-7 спални и заедничка соба за прослава... доколку има некој нешто да понуди би било супер :D

Поздрав беровчани, еден период по маркетиве се вртеше многу вкусно Беровско сирење, што више го нема скоро година дена, ме интересира што се случи со сирењето и дали постои друг начин да се набави?

Ako sakate eftin prestoj vo Berovo(250denara od vecer) javete se na 033 470 098 i barajte Gospoga Katerina no javuvajte se porano za da ne se zafateni togas koga ke sakate.Jas bev za Nova Godina tamu i si pominav super i smestaj i se si bese vo red
Гледам постов е од 2009 год :D па истиот ли е бројот на г-ѓата ?

На оваа тема гледам дека не е постано доста време ама ќе пробам пак:
Ме интересираат сите информации за кварцни кристали во областа будинарци(горски или чадалец).
Секоја помош е ценета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom